Na Instagramu ju prati gotovo 2 milijuna ljudi i jedna je od popularnijih europskih influencerica u čijem su fokusu moda, ali i majčinstvo. Kenza Zouiten Subošić je 32-godišnja majka iz Stockholma, model i influencerica švedsko-marokanskog porijekla, koja se 2017. udala za Crnogorca Aleksandra Subošića.

Par danas ima troje djece, no njihov put do roditeljstva nije bio nimalo lagan. Kenzi je dijagnosticirana rana menopauza zbog čega se par odlučio na umjetnu oplodnju. Prva dva pokušaja završila su neuspješno, a onda su napokon u siječnju 2019. objavili vijest da čekaju dijete koje je začeto prirodnim putem.

Njihov sin Nikola rođen je u lipnju 2019. Drugi sin para, Danilo, rođen je u ožujku 2021., a 15. lipnja dobili su i trećeg sina, malenog Sashu čiji spol nisu znali do samog kraja.

Upravo je njegov porod sretna majka nedavno objavila na svom YouTubeu kanalu i otkrila kako joj je to bilo najbolje iskustvo. Njegovu je glavicu sama izvukla iz porođajnog kanala, a u nastavku možete vidjeti kako to doista izgleda.