Violončelist Luka Šulić sa suprugom Tamarom očekuje četvrto dijete koje bi na svijet trebalo stići ovu jesen, a spol djeteta neće biti iznenađenje samo za javnost već i za uzbuđene roditelje. Uspješni 35-godišnjak već ima dvojicu sinova, petogodišnjeg Vala i dovogodišnjeg Lea te četverogodišnju kćerkicu Hanu, a prije nego li im stigne još jedan član, obitelj Šulić uživala je u morskim radostima na čarobnim Maldivima.

“Ovo je prvi put da smo se ohrabrili i otišli negdje s avionom na godišnji. I meni je ovo prvi put u životu da sam letio negdje na odmor, a ne zbog posla. Inače, supruga je najviše navijala za dulji put, a ja sam na kraju popustio i nije mi nimalo žao jer su Maldivi posebni. Put s troje male djece je, naravno, bio izazov, ali je vrijedilo jer ćemo te uspomene ‘nositi’ do kraja života. Supruga već radi novi pritisak za putovanje s četvero male djece, a mene već boli glava” – ispričao je glazbeni virtuoz za Story i otkrio da svaki slobodan trenutak koristi za uživanje sa suprugom i djecom koji su njegov najveći životni ponos i sreća.

IMG_2714.jpg
Privatni album Supružnici Šulić su s troje malene djece uživali na čarobnim Maldivima, a uskoro ih čeka i odmor na Jadranu

“Naši najveći životni učitelji su upravo naša djeca jer kroz njih bolje upoznaš sebe i ono što je uistinu bitno. Kroz njih rasteš i razvijaš se kao čovjek. Ti si djeci, posebice kada su mali, cijeli svijet i trudiš se biti najbolji primjer i verzija samoga sebe. Da, kada odrastu, budu empatični, samostalni, pošteni, vrijedni i sa srcem na pravom mjestu. Zato je biti roditelj nateži posao, ali nikada ga ne bih mijenjao. Beskrajno sam zahvalan na svom životu i nikada ga ne uzimam zdravo za gotovo”, objasnio je Slovenac hrvatskih korijena koji će i ovo ljeto, kao i svako drugo, provesti na Jelsi na otoku Hvaru. “Uskoro pakiramo kofere i djeca jedva čekaju jer tamo je naš drugi dom”, poručio je.

Privatni album Luka Šulić na Maldivima