Obje su uspješne glumice i obje svega mjesec dana dijeli od trenutka kada će u ruke primiti svoje prvo dijete. Katarina Madirazza i Sara Stanić zablistale su na najiščekivanijem događanju u Hrvatskoj - L’Adria Story Hall of Fameu - i pokazale da i trudnička moda može biti glamurozna. Katarina je za tu prigodu odjenula usku, crnu haljinu s prorezima na trbuhu, dok je Sara izabrala kdugu šljokičastu kreaciju.

DSC_2419.jpg
Story Press Katarina je za tu prigodu odjenula usku, crnu haljinu s prorezima na trbuhu

Sara Stanić koju smo gledali kao Marinu u seriji 'Crno-bijeli svijet' u travnju je za časopis Story otkrila da čeka prvo dijete. 'Trudnoća protječe stvarno odlično i bezbolno, sve je u redu. Nisam povraćala, nisam imala mučnine, a rastem na očigled. Čini mi se da sam malo porasla od kada je počeo ovaj intervju i to je sada jedini simptom moje trudnoće. Beba dolazi krajem lipnja, početkom srpnja. Sada mi se čini da je to jako, jako daleko i s obzirom na moje (ne)strpljenje htjela bih da dođe malo brže. S obzirom na moj temperament čini mi se da je daleko, ali stvarno će to brzo doći', ispričala je tada ova akademska glumica kojoj to nije jedina promjena u privatnom životu. Naime, na Staru godinu se udala za svog partnera, copywritera Dominka Blaževića.

GetOriginalImageById.jpg
Story Press Sara je otkrila da joj trudnoća protječe odlično i bezbolno i da jedva čeka porod

Katarina Madirazza koju pamtimo po ulogama u serijama “Ko te šiša”, "Dar mar" i “Nemoj nikome reći” također je za časopis Story otkrila da će postati mama i to ovoga ljeta. Ona i suprug, marketinški stručnjak Mislav Madirazza dobit će kćerkicu kojoj su odlučili nadjenuti ime Mara. 'Sada je stvarnije jer se beba miče i to je najljepši osjećaj, ni za što ga ne bih mijenjala. Svaki put kada je osjetim, toliko sam sretna jer imam osjećaj kao da mi se javi. Na početku mi je sve bilo pomalo nestvarno. Događa li se to stvarno, je li moguće? Jedva sam čekala biti mama, od malena sanjam svoju obitelj, obožavam djecu i ona su mi velika inspiracija. Beba je velika životna prekretnica kojoj se užasno veselim, ali tu je i strah i pitaš se mogu li ja to, jesam li spremna. No jako sam uzbuđena i jedva je čekam vidjeti, uzeti u naručje jer osjećam da je čekam cijeli život', ispričala je u travnju. I njezina bi beba na svijet trebala stići krajem lipnja, početkom srpnja. 

GetOriginalImageById (1).jpg
Story Press Katarina u društvu kolegica Katarine Baban, Martine Stjepanović Meter i Semente Rajhard