Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„KĆER MI JE REKLA DA SAM DEBELA“: Dijete tenisačice Serene Williams oduševilo fanove reakcijom na majčinu trudnoću

Autor Roditelji.hr

Uspješna sportašica objavila je video u kojem petogodišnjoj kćeri Olympiji govori da će postati starija sestra. Pogledajte kako je djevojčica reagirala

 reakcija kćeri Serene Williams na majčinu trudnoću Izvor: Instagram

Zvijezda teniskih terena, 41-godišnja Serena Williams, trudna je drugi put, a jučer je na YouTubeu objavila video koji je nastao u trenutku kada je petogodišnjoj kćeri Olympiji rekla da će postati starija sestra. Snimka pod nazivom 'Olympia's Surprise' počinje Sereninim monologom u kojem se prisjetila smiješne anegdote.

 334129249_1588300601582979_5456585054984136676_n.jpg
Serena s petogodišnjom kćeri Olympijom i 40-godišnjim suprugom Alexisom Ohanianom
Izvor: Instagram

Naime, dok još nije znala da je trudna Olympia je majci rekla da je „debela“. „Pokušala sam to ne shvatiti osobno, jer sam jako posvećena treninzima, ali sam se ipak zapitala: 'U, jesam li?'", ispričala je Serena. Nakon toga je uslijedila scena na kojoj sa suprugom Alexisom Ohanianom i kćerkicom sjedi u dnevnom boravku, obraća se djevojčici i pita ju: „Sjećaš se kako si nas molila sestru ili brata?' upitala ju je Serena. Pa, otišli smo liječniku i ispalo je da nisam debela. Ali imam bebu u trbuhu. Postat ćeš starija sestra“, rekli su uzbuđeni roditelji. Presretna Olympia potom je zagrlila mamu, skočila s kauča i počela vrištati od uzbuđenja.

Serena Williams snimila trenutak kada je kćeri rekla da će postati starija sestra
Izvor: Youtube

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije