Kim Kardashian se nedavno i službeno razvela od repera Kanyea Westa, i dok se on na društvenim mrežama ne uzdražava od komentara vezanih uz bivšu suprugu, Kim je odabrala dostojanstveni pristup.

Prvi put otkako se službeno razvela, reality zvijezda i poduzetnica u podcastu Angie Martinez 'IRL' osvrnula se na svoj razvod.

Tijekom razgovora Kim je bila vrlo emotivna, pogotovo kad ju je Angie Martinez pitala kako izgleda zajedničko roditeljstvo s bivšim suprugom.

Kim je objasnila kako je njezin pokojni otac, Robert Kardashian, bio predivan tata i da želi da njezinih četvero djece imaju upravo takav odnos sa svojim ocem.

Kim, North, Saint, Psalm i Chicago nemaju pojma o tome što se zapravo događa s njihovim tatom jer se Kim trudi da ih drži podalje od medijske pompe koja se digla nakon njihova razvoda.

Kim Kardashian je izjavila kako joj je cilj potpuno zaštititi svoju djecu nakon što su doživjeli traumu razvoda i da ulaže puno napora da to i uspije. Tijekom ovoga razdoblja u stalnom je kontaktu s učiteljima i odgajateljima te jednostavno želi biti upućena u sve što proživljavaju njezina djeca.

Također, trudi se pred djecom govoriti samo najbolje o njihovu tati Kanyeu jer smatra da je važno da sačuvaju lijepu sliku o njemu.