Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMA KINESKOM HOROSKOPU, 2023. JE GODINA ZECA: Ako u novoj godini očekujete bebu, evo kakve bi joj mogle biti osobine

Autor Sanja Matasić

Završavamo godinu Tigra, a pred nama je godina Zeca. Evo što kaže kineski horoskop o bebama koje će se roditi 2023. godine.

 bebe Izvor: Shutterstock

Ako očekujete svoju bebicu u 2023. godini, ona će prema kineskom horoskopu biti rođena u znaku Zeca. Samo da znate, riječ je o osjetljivim i nježnim dušicama.

Zečevi su ugodne i ljubazne osobe, omiljene u društvu. No znaju biti previše osjetljive i ponekad površne. Izbjegavaju konflikte, a ako im nešto zasmeta, radije će se maknuti. Obzirni su prema drugima i teško se razljute.

Njihova suptilna priroda vodi ih prema umjetnosti pa će se mnogi od njih iskušati u glazbi ili slikarstvu. Ključ njihova uspjeha je dobar omjer senzibilnosti i vještine diplomacije. Kako razmišljaju strateški, izvrsni su u pregovorima. Stoga, osim umjetničke, pred njima je uspješna menadžerska ili politička karijera.

 mama s djetetom Izvor: Shutterstock

Kako odgajati dijete Zeca?

Zečevi su mamini sinovi, a i male zečice prije će se povjeriti majci nego ocu. Stoga, zbog intenzivne veze s majkom, ova djeca dosta kasno ulaze u fazu samostalnosti, ali u odrasloj dobi savjesni su dobri radnici.

Zanimanja koja bi odgovarala djetetu rođenom u znaku Zeca

• glumac
• odvjetnik
• političar
• psihoterapeut
• vizualne umjetnosti
• modni dizajner

Možda će vas zanimati

Najnovije