Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SIN NINE MORIĆ I TALIJANSKOG 'KRALJA PAPARAZZA': Krenuo je maminim stopama, a s ocem se obračunao preko društvenih mreža

Autor Amadea Kovač

Carlos Maria Corona je sin bivše manekenke Nine Morić i talijanskog 'kralja paparazza' Fabrizija Corone.

 Nina Morić i Carlos Maria Corona Izvor: Instagram

Nina Morić je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki koja već dva desetljeća živi i radi u Italiji. Danas pažnju plijeni svojim izgledom, estetskim korekcijama, kao i burnim privatnim životom.

Prošle godine pisalo se kako je u vezi sa španjolskim estetskim kirurgom Carlom Galatom, a iza nje je propali brak s talijanskim "kraljem paparazza", Fabrizijom Coronom. S njim je dobila sina jedinca Carlosa Mariju Coronu koji danas ima 19 godina te u Milanu studira filozofiju i književnost.

Nakon što su se Nina i Fabrizio razveli 2014. godine, skrbništvo nad Carlosom pripalo je ocu. Nekadašnji par potom je vodio sudsku bitku u kojoj se nisu libili iznijeti kojekakve optužbe.

Fabrizio je čak jedno vrijeme proveo u zatvoru, a tada se o Carlosu brinula baka. Nina je u jednom trenutku optužila bivšeg supruga da je "oteo njihova sina" te da ga iskorištava kako bi bio u centru medijske pozornosti.

Carlos Maria mijenjao je strane u sukobu između njegovog oca i majke. Nekad je bio uz majku, a nekad za nju nije imao lijepih riječi. Međutim, pretprošle godine Nina je objavila njegov videopoziv u kojem Carlos optužuje oca da ga tuče i truje lijekovima.

"Ja, Carlos Maria Corona, želim biti iskren sa svima. Osjećam se loše jer sam napravio kaos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema koronavirus kao što tvrdi. Sve je izorganizirano da blatim svoju mamu koju volim najviše na svijetu. Za nju bih dao život, znam da mi mnogi neće vjerovati, ali neki hoće", rekao je tada mladić.

Nina Morić je jako ponosna na svog sina, a posebno na njegove akademske uspjehe. Na Instagramu se prošle godine pohvalila činjenicom da je Carlos maturirao s odličnom ocjenom.

Osim toga, krenuo je majčinim stopama i postao je model za brend koji je osnovao njegov otac Fabrizio. Danas ima više od 200.000 pratitelja na Instagramu, gdje ga pratitelji obasipaju komplimentima na račun izgleda. Mladić tvrdi kako svoju isklesanu figuru može zahvaliti genetici i napornim treninzima s ocem u kućnoj teretani.

Najnovije