Lila Grace Moss Hack je 19-godišnja kći jedinica Kate Moss kojoj se predviđa uspješna manekenska karijera. Osim što je krasila naslovnicu Voguea i radila za najpoznatije modne kuće, u svibnju se prvi put pojavila na crvenom tepihu prestižne Met Gale, i to u društvu slavne majke.

Iako kritičari tvrde da je uspješna samo zbog Kate, danas se za Lilu Grace bore modni velikani. Osim toga, na pistama podiže svijest o teškoj bolesti s kojom se bori od djetinjstva. Radi se o inzulinskoj rezistenciji, a 19-godišnja manekenka zimus je prvi put pokazala pumpicu koja joj olakšava život, i to na reviji Fendija i Versacea. Obožavatelji su je na društvenim mrežama nakon toga pohvalili zbog hrabrosti.

"Mislim da mnogi ljudi ne znaju da imam dijabetes. To se izvana ne vidi, tako da nitko ne bi saznao samo dok gleda u vas. Ja imam tip 1, bez ove pumpe ne bih bila živa", otkrila je Lila Grace u intervjuu za The Kit prošlog kolovoza.

Još 2016. pozirala je na naslovnici talijanskog Voguea s mamom Kate. Potom je angažirana za promociju britanskog beauty lanca Braid Bar, dok joj je prva veća suradnja bila s brendom Marc Jacobs Beauty.

Inače, Kate Moss je dobila kćer u vezi s Jeffersonom Huckom, direktorom medijske kuće i kreativnim direktorom časopisa Dazed&Confused, Dazed Digital, AnOther Magazine i Another Man. Upoznali su se 1999. kada ju je intervjuirao za Dazed&Confused. Bili su u vezi od 2001. do 2004., a ostali su u prijateljskim odnosima i nakon prekida te su zajedno odgajali svoju kćer. Očekivano, Lila je krasila naslovnicu jednog zimskog izdanja Dazeda, što joj je omogućio otac.