Enis Bešlagić jedna je od poznatih osoba koja svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, a prava je rijetkost kada na fotkama u medijima možete vidjeti njegovu obitelj. No na proslavi 50. rođendana pjevačice Nine Badrić pojavio se u pratnji supruge Sabine i 17-godišnje kćeri Asje, koje su svojom pojavom mnoge uzvanike ostavile bez daha.

Naime, Enisova je kćer prava ljepotica, a da ne znamo da joj je Sabina majka, zasigurno bismo pretpostavili da su sestre. Tata Enis je ponosno pozirao s omiljenim ženama u svome životu, suprugom Sabinom, odjevenom u zlatnu haljinu, i kćeri Asjom, kojoj je izvrsno pristajala smaragdno-zelena haljina.

PXL_040722_94442250 (1).jpg
Matija Habljak/PIXSELL/PIXSELL 

Glumac je u sretnom braku sa Sabinom već dugi niz godina, a par, osim 17-godišnje Asje, ima i 14-godišnjeg sina Maka.

'Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane, znamo da na odgoj ne utječemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina... Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje... Jedino mogu moliti Boga da je čuva i drži daleko od toga', izjavio je Enis u jednom intervjuu za magazin Story.

U intervjuu je otkrio kako njegova supruga Sabina puno vremena provodi s djecom te da joj ‘skida kapu’ na njezinoj majčinskoj požrtvovnosti i brizi koje pokazala otkad su postali roditelji.