Franka Batelić i Vedran Ćorluka najesen će postati roditelji drugi put, a pjevačici je trudnički finiš baš tijekom ljetnih mjeseci. One mame koje su u visokom stupnju trudnoće bile za vladavine visokih temperatura dobro znaju kako je prilično izazovno ispred sebe nositi veliki trbuh u ovo doba godine.

Zbog visoke temperature, noge otiču, vene na nogama postaju vidljive, a vi tražite svaki način da se malčice ohladite. Franka je osvježenje pronašla u dvorištu vile na zagrebačkom Britancu u koju se prošle godine uselila s Vedranom i njihovim sinčićem Viktorom.

Na fotografiji pjevačica pozira u dvodijelnom badiću s dječjim rekvizitima za kupanje, našalila se na račun svoga trudničkog trbuščića: ‘Ja kad mi još koja trudnica kaže da je nosila sve svoje normalne, stare traperice do kraja trudnoće …’

No bez obzira na njezinu šalu, očito je da Franki trudnoća godi i da sa svojim trudničkim trbuščićem odlično izgleda. 'Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata’, nedavno je Franka komentirala za časopis Story.