Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJKA I CERTIFICIRANA DOULA OTKRIVA TAJNU PRIPREME ZA POROD: 30+ tema za svaku trudnicu

Autor Una Pašić Gregović

Buduće majke imaju puno pitanja o porodu. Certficirana doula Una Pašić Gregović vodi vas detaljno kroz pripremu za taj važan dan

 una.jpg Izvor: Una Pašić Gregović

Priprema za porod najljepše je i najstresnije vrijeme u trudnoći. Sve žene koje su već rodile znaju što bi napravile bolje u drugoj trudnoći, a one koje se tek pripremaju, svjesne su da ih čeka izazov.
U svladavanju tog izazova pomaže vam Una Pašić Gregović, majka i certificirana doula.

Una je svoju karijeru posvetila pomaganju trudnicama i educiranju o porodu i trudnoći. Svoj novi tečaj 'S Unom kroz pripremu za porod' osmislila je u zadnjih godinu dana, a sada je dostupan svakoj majci koja se želi pripremiti za smiren i ispunjen porod.

Tečaj, koji je Una pripremila za buduće majke, sastoji se od 30 tema obrađenih u 4+ sata iznimno kvalitetnog video sadržaja. Svaka je tema obrađena u kraćim intervalima (od 5 do 20 minuta), kako bi trudnice lakše organizirale svoje učenje.

Neke od tema koje ćete prolaziti su:
· Fiziološki porod
· Hormoni u porodu
· Porođajna doba i faze poroda
· Priprema tijela za porod i kako prepoznati znakove
· Kada ići u rodilište i naputak 411
· Tranzicija
· Kako donijeti informiranu odluku o rodilištu i koja su tvoja prava tamo
· Kako izvoditi masažu međice
· Sve što trebaš znati o carskom rezu
· I još 20+ tema

Osim što dobivate pouzdane informacije o porodu iz prve ruke, u sklopu Uninog programa jednom mjesečno možete s njom razgovarati o svim svojim nedoumicama, a kako se razgovor snima, kasnije ga možete pogledati koliko god je puta potrebno. Naravno, za sve izazovne situacije, važno je imati kvalitetnu podršku, a vama je Una omogućila pristup zatvorenoj grupi koja će biti spremna za vaša pitanja. Tamo možete dijeliti iskustva i sudjelovati u podražavajućoj online zajednici.


Što je još važno znati prije poroda?

Uz video materijal, Una je pripremila i predložak plana poroda, upute kako ga napisati, pratitelj navika, popis stvari za rodilište, checklistu za zadnje tromjesečje te razne savjete i recepte među kojima je domaći energetski napitak za porod.

Upoznat ćete i porođajnu i postpartum doulu, yoga instruktoricu te body workericu Stamenku „Seku“ Pašić. Ona će vam pokazati kako kretanjem i disanjem podržati tijelo u trudnoći i porodu. Takve će vježbe stvoriti više prostora bebi i dovesti je u optimalan položaj za lakši porod.


Kako upisati tečaj?

Za prisustvovanje online tečaju, Uni se javite na KLIKOM NA OVAJ LINK!
Požurite, jer prvih dvadeset kupaca na poklon dobiva webinar o prehrani u trudnoći. Neka vaša priprema za porod počne već danas!

Možda će vas zanimati

Najnovije