Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SREĆA NAKON VELIKE TRAGEDIJE: Ronaldo i Georgina objavili prvu fotografiju tek rođene kćerkice

Autor Sanja Matasić

Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez izgubili su novorođenog sina, no kćerkica je preživjela i stigla kući.

 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo zajedno imaju dvoje djece Izvor: Instagram

Prije nekoliko dana saznalo se kako su Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez izgubili novorođenog sina.

Tužne vijesti nogometaš je objavio na Instagramu.

'S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek', poručio je shrvani par.

Djevojčica je preživjela, a mama i beba su sretno stigle kući.

'Dome, slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su s nama. Želimo zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška nam je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali', napisao je nogometaš pored obiteljske fotografije.

Kako je izvijestio britanski The Sun, beba je preminula nakon porođaja. Brzo nakon tragedije, Ronaldo se vratio poslovnim obavezama.

On i Georgina imaju još jednu biološku kćer, Alanu Martinu, dok mu je ostalo troje djece rodila surogat majka.

Georgina se itekako dobro snašla u ulozi majke, a Ronaldo je ne prestaje hvaliti koliko je dobra s djecom.

Više fotografija slavne obitelji pogledajte u galeriji.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije