Poznata glumica i njezin suprug, komičar, glumac i zvijezda showa Saturday Night Live, Colin Jost, prošle su godine postali roditelji dječaka Cosma. Scarlett je vješto skrivala trudnoću, a naklapanja da je možda trudna počela su svega mjesec dana prije poroda. Tako je bez potvrde o trudnoći, beba rođena.

Zašto je skrivala trudnoću objasnila je u intervjuu za Vanity Fair'Smeta mi način na koji se ženska tijela komentiraju za vrijeme trudnoće. Očekivala bih to od muškaraca, ali češće i zlobnije u svojim komentarima su žene, što me smeta jer su i same prošle kroz proces promjena u trudnoći', rekla je glumica.

Upravo zahvaljući lošem iskustvu tijekom prve trudnoće, ovoga je puta odlučila postupiti drukčije i u miru i bez zlobnih naslova, komentara i paparazza, iznijeti svoju trudnoću.

Kritike na tjelesni uzgled i mjerenje svakog dobivenog kilograma ili neuredne kose, nešto su s čime se trudnice redovito susreću. Ponekad se može steći dojam kao da se okolina naslađuje što se tijelo ljepotica poput Scarlett 'izobličilo', što je uistinu sramotno.

Glumica je objasnila kako je tijekom prve trudnoće najviše zlobnih komentara znala dobiti baš od bliskih prijateljica'Očekuješ to od muškaraca, ali od žena je bilo: 'Ma daj curo, prošla si kroz to. Smiješno je koliko stvari ljudi očekuju od tebe kada si trudna - svoje nade, svoje prosudbe, svoje želje, pa čak i frustracije usmjeravaju na trudnice', objašnjava Scarlett.