Jednojajčane blizanke Brittany i Briana šokirale su obitelj i prijatelje kada su otkrile da su njihova djeca međusobno braća, rođaci i blizanci. Naime, sestre su se udale za jednojajčane blizance Josha i Jeremyja Salyersa kojima su rodile sinove u razmaku od nekoliko mjeseci.

Blizanke su na Instagramu objavile fotografije svojih sinova uz koju su poručili da su bebe "bratići, genetska braća i kvartarni blizanci", što je zbunilo tisuće njihovih pratitelja. Srećom, jedan korisnik im je priskočio u pomoć s objašnjenjem.

"Očevi imaju isti DNK i majke imaju isti DNK, oba para su dobila svoje bebe, što bi pokazalo isti DNK od majke i od oca za obje bebe. To bi ih učinilo više braćom, nego samo rođacima tj. bratićima“, poručio je u komentarima.

Inače, Brittany i Briana upoznale su Josha i Jeremyja na festivalu za blizance 2017., a dečki su ih samo šest mjeseci kasnije zaprosili. Imali su zajedničko vjenčanje u kolovozu 2018. i žive u istoj kući u Virginiji.

Postali su roditelji u gotovo isto vrijeme, a vijest o trudnoćama podijelili su s pratiteljima na društvenim mrežama.

"Oduševljeni smo i zahvalni što smo doživjeli preklapanje trudnoća i podijelili ovu vijest sa svima vama! Naša djeca neće biti samo rođaci, nego prava genetska braća i sestre te kvartarni blizanci! Jedva čekamo da ih upoznamo i da se međusobno upoznaju", poručili su na Instagramu.