S obzirom da smo već zakoračili u drugi mjesec u godini, i to poseban mjesec ljubavi, odlučili smo istražiti sve činjenice vezane uz osobe rođene u ovom najkraćem mjesecu. Uživajte i zabavite se!

Oni su smireniji

Dobre vijesti za sve vas ako trebate roditi u veljači: bebe rođene u veljači puno su smirenije od druge djece, što dokazuje studija u kojoj je sudjelovalo 400 ljudi. Rođeni zimi su smireniji, imaju manje promjene raspoloženja i ne previše burne reakcije.

U dobrom su društvu

Djeca u veljači dijele mjesec rođenja s nekoliko poznatih osoba koje važe za “cool” i dobre ljude. Na primjer, tu su Drew Barrymore, Michael Jordan, Cheryl Crow i Jennifer Aniston. Što ti to govori? Da vaše dijete postane poznata zvijezda!

Vrlo je vjerojatno da će biti slavni

Ova činjenica se nadovezuje na prethodnu. Jedno istraživanje pokazalo je da je veća vjerojatnost da će ljudi rođeni u znaku Vodenjaka postati slavni, dok je druga otkrila da djeca iz veljače obično postaju umjetnici.

Bebe rođene u veljači
Shutterstock 

'Prijestupne' bebe su vrlo posebne

Šanse da se beba rodi 29. veljače su 1:1641 (ili 0,068%), što je nevjerojatno rijetko. Ako je tada rođendan vašeg djeteta (ili ste rođeni na ovaj datum), onda ste vi ili vaše dijete vrlo posebni.

Cvijet im je ljubičica

Ovaj lijepi cvijet simbolizira odanost i vjernost vašim voljenima.

Oni su ili Vodenjak - ili Ribe

Ona djeca koja su rođena u znaku Vodenjaka (od 20. siječnja do 18. veljače) su samostalna, bistra i kreativna, dok su Ribe (od 19. veljače do 20. ožujka) poznate po svojoj mašti, odanosti i suosjećanju.

Njihov dragi kamen je ametist

Ovaj ljubičasti dragi kamen smatra se simbolom kraljevstva, visoke klase i hrabrosti.