Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSTALI SMO RODITELJI: 6 idealnih prilika za seks - a jeste li ih u mogućnosti realizirati?

Kada nemate vremena i energije, a morate biti kreativni i brzi u spavaćoj sobi

 par u krevetu Izvor: Shutterstock

Teško je imati uhvatiti nekoliko minuta za seksualni život i u njemu uživati kad vas vas djeca cijeli dan hvataju svojim slatkim pandžicama, a posljednje što vam je na pameti i kako biti maštovit te partneru dati sve od sebe. Sigurno ćete se pronaći u definicijama bračnog seksa koji su na duhovit način predstavile američke mame, komičarke Shayana Ferm i Tracey Tee, osnivačice zabavnog branda Band of Mothers i The Bump Pump Showa.

1. Seks – baš uvijek vas prekine kucanje na vratima!

'Napokon malo vremena za nas', baš kad ste to pomislili i krenuli u ljubavni klinč s partnerom, čuje se kucanje na vratima: 'kuc,kuc, kuc'. 'Mama, tata, zašto su vrata zaključana?' – I... nestala je čarolija trenutka. Na sljedećih nekoliko tjedana.

2. U planu, jednom...

Prošlo je neko vrijeme otkad ste se posljedni put prepustili seksualnosti. Hm, toliko dugo da se i ne sjećate da je vaše tijelo sposobno za užitak. A tako se super slažete u posljednje vrijeme s partnerom: Zadaci su podijeljeni, zajedno praznite perilicu posuđa, dijelite školske obveze, čak i naizmjence pripremate obroke. Pa moglo bi biti baš pravo vrijeme za romantiku. Na kraju dana – i... svatko zaspe na svome dijelu kreveta.

3. Samo ako ste dovoljno brzi!

I ne samo to, trebate biti i dovoljno intuitivni da prepoznate pravi trenutak u kojem možete biti dovoljno brzi. Recimo, ključnih 22 minute dok klinci gledaju crtić. No tada – brzi odlazak u sobu, zaključavanje, 'posao', i kao da ništa nije bilo – povratak u stvaran život. Ponekad se čini previše uvjeta koje trebate ispuniti za prektazko zadovoljstvo pa vam je jednostavnije primiti se suđa ili veša nego glumiti superjunake u akciji.

4. Prespavanac kod bake i djeda

Da, baka i djed su se zaželjeli unučadi. Ovo je idealna prilika za dugačak i maštovit seks, s dobrom uvertirom. I kreće uvertira – večera, kvalietetno vino. Pa, odlučite izaći malo i van na koje piće, niste ni to dugo. Oboje ste mirišljavi i pripremljeni za ludu noć. Jedva čekate. Na piću flertujete jedno s drugim kao kad ste se tek upoznali. Vraćete se kući, zapalite još koju svijeću za romantiku i... upalite neki film. Za 10 minuta oboje zaspite.

 par gleda tv Izvor: Shutterstock

5. Seks pod tušem

Ovo je moguće i zvuči praktično. No funkcionira samo ako su vaša djeca dovoljno malena da vas ne pitaju zašto biste se zajedno tuširali, ali ako su dovoljno veliki da mogu ostati sami čitavih 15 minuta. Dakle – NIKADA!

6. Godišnji odmor kao nadoknada!

Ako ste na godišnjem s još nekim tko vam može pomoći oko djece, možda je to ipak prilika koju ne treba propustiti. Kako biste sve nadoknadili, činite to i dvaput dnevno jer, kako stvari stoje, proći će tjedni do ponovnog 'obračuna'. Dakle, čekajte godišnji.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije