Cardi B je ispričala prilično nevjerojatnu priču kako je njezin sinčić na njezino pitanje: 'Voliš li mamu', odgovorio s 'Da'. Kako bi potvrdila svoj zaključak, ponovila je bebi pitanje, na koje je dobila isti odgovor 'Da'. Reperica je bila oduševljena jer je ovo navodno prvi put kako njezin sin razgovara s njom. 

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)


No slavna mama nije samo oduševljena time što joj je 4-mjesečni sin progovorio, već tvrdi da se svaki dan iznenadi nekim njegovim napretkom i da bi trebala ugraditi kameru u njegovu sobu koja bi ga pratila 24 sata.

Prošli se mjesec tako Cardi pohvalila kako dječak već s tri mjeseca sam drži svoju bočicu, a i da je zapjevao sa svojom starijom trogodišnjom sekom.

'Moj sin se već sam hrani. Pokušavam se sjetiti je li KK to radila s 3 mjeseca ili je ovo jedna od supermoći koju su dobile ove pandemijske bebe', tvitala je tada reperica.

Stručnjaci kažu kako mlađa djeca brže napreduju jer sve uče od svojih starijih braće i sestara pa je to možda slučaj i s Cardijinim i Offsetovim sinčićem — ili doista ima neke supermoći!