Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lipanjske bebe po mnogim su osobinama zaista posebne...

Ako su vaš klinac ili klinka rođeni u lipnju, već ste sigurno shvatili da su otvoreni, šarmantni i kreativni. Iako je ponekad teško s njima izaći nakraj, studije su pokazale da ova djeca odrastaju u zdrave, vesele i optimistične ...

lipanjske bebe

Stoga, nastavite čitati kako biste otkrili još osobina ove djece i neke zabavne činjenice o lipanjskim bebama.

1. Zdraviji i optimističniji Prema studiji objavljenoj u časopisu Heliyon, bebe rođene u ovo doba godine najčešće su odličnog zdravlja, a znanstvenici tvrde da je to zbog veće izloženosti sunčevoj svjetlosti u prvim mjesecima života te stvaranju dovoljne količine vitamin D, koji utječe na jačanje imuniteta.

2. Ljetna djeca su veseli društvenjaci, ali imaju i ćudljivu stranu. Rođeni u lipnju su horoskopski Blizanci i, kao pripadnike ovoga znaka, vrlo su društveni, imaju izvrsne komunikacijske vještine i uvijek su spremni na zabavu. No, podložni su nagloj promjeni raspoloženja bez nekog većeg razloga.

3. Lipanjske bebe su vesela djeca... Neki znanstvenici tvrde da godišnje doba u kojem se rodimo može itekako utjecati na to jesmo li često dobr volje ili ‘mrgudi’. Tako da bebe rođene za ljetnih mjeseci, od lipnja do kraja kolovoza, češće su dobre volje i nisu sklone depresivnim raspoloženjima i beznađu

4. Njihovo poludrago kamenje je ahat, turmalin i tigrovo oko.

5. Privlače svojom energičnošću i pozitivnom vibracijom. Vesela i puna optimizma, s visokorazvijenim komunikacijskim vještinama, djeca rođena u lipnju privlače pozornost svih prisutnih, a zbog svoje karizmatičnosti privlačni su I svojom unutrašnjošću i svojom vanjštinom.

6. Lipanjske bebe su darežljive i lako opraštaju. Sposobnost osoba rođenih u lipnju je da mogu sagledati situaciju iz različitih perspektiva pa su sklone dubokom razumijevanju i empatiji, a time i lako opraštaju.

7. Oni plove svijetom mašte. Osobama rođenima u lipnju ne nedostaje kreativnosti, a mašta im je nepresušna. No oni iz svoje mašte mogu crpiti i nevjerojatno praktična rješenja za probleme koji se drugima čine nerješivima.

Tekst: Lucija Bogdanić

Foto: Shutterstock

Najnovije

Najpopularnije