Nastavite čitati kako biste otkrili koje još osobine krase ovu djece i doznajte neke zabavne činjenice o lipanjskim bebama.

1. Zdraviji i optimističniji  - prema jednom istraživanju bebe rođene u ovo doba godine najčešće su odličnog zdravlja, a znanstvenici tvrde da je to zbog veće izloženosti sunčevoj svjetlosti u prvim mjesecima života te stvaranju dovoljne količine vitamina D, koji utječe na jačanje imuniteta.

2. Društveni, ali imaju i ćudljivu stranu - rođeni u lipnju su horoskopski Blizanci i, kao svi pripadnici ovoga znaka, vrlo su društveni, imaju izvrsne komunikacijske vještine i uvijek su spremni na zabavu. No, podložni su nagloj promjeni raspoloženja bez nekog većeg razloga.

shutterstock_2272401577.jpg
Shutterstock Bebe rođene u ovo doba godine najčešće su odličnog zdravlja

3. Vesela djeca - neki znanstvenici tvrde da godišnje doba u kojem se rodimo može itekako utjecati na to jesmo li često dobre volje ili ‘mrgudi’. Tako da bebe rođene za ljetnih mjeseci, od lipnja do kraja kolovoza, češće su dobre volje i nisu sklone depresivnim raspoloženjima i beznađu.

4. Poludrago kamenje - ahat, turmalin i tigrovo oko.

5. Privlače svojom energičnošću i pozitivnom vibracijom - vesela i puna optimizma, s visokorazvijenim komunikacijskim vještinama, djeca rođena u lipnju privlače pozornost svih prisutnih, a zbog svoje karizmatičnosti privlačni su i svojom unutrašnjošću i vanjštinom.

shutterstock_2280478247.jpg
Shutterstock Zbog svoje karizmatičnosti privlačni su i svojom unutrašnjošću i vanjštinom

6. Darežljivi su i lako opraštaju - mogu sagledati situaciju iz različitih perspektiva pa su skloni dubokom razumijevanju i empatiji, a samim time i lako praštaju.

7. Plove svijetom mašte - osobama rođenima u lipnju ne nedostaje kreativnosti, a mašta im je nepresušna. Iz nje mogu crpiti i nevjerojatno praktična rješenja za probleme koji se drugima čine nerješivima.

shutterstock_2272401571.jpg
Shutterstock Osobama rođenima u lipnju ne nedostaje kreativnosti