Sjećate se serije 'Ne daj se, Nina'? Glavna junakinja Nina zabavljala nas je svojim borbama neugledne zaposlenice u svijetu visoke mode, gdje se svojom sposobnošću i inteligencijom pokušala dokazati kao poslovno uspješna žena. Sve nas je tada začudila nevjerojatna transformacija glavne glumice Lane Gojak Bajt, koja je u stvarnom životu bila, što se tiče fizičkog izgleda, potpuna suprotnost liku iz serije.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Lana je ljubiteljica vježbanja, a posebno ranojutarnjeg trčanja i svoju je figuru održavala u top formi. Kako je trenutno u 4. mjesecu trudnoće sa svojim dugogodišnjim partnerom Sinišom Bajtom, a trbuščić joj je počeo rasti, 37-godišnja je glumica na svome instagram profilu podijelila zabrinutost oko toga mogu li se majke ikad nakon poroda vratiti u formu.

'Trazeci neku fotku naletila sam na ovu. Slikano prošlo ljeto, ovo sigurno neću ovako izgledati, a vjerojatno ni ono sljedeće. Da budem iskrena, strah me da neću vise nikad,

Mame, ima li nade?? U svakom slučaju ova fotka u dogledno vrijeme ide uvećana na frižider!! Mislim da će imati bolji ucinak od lokota', duhovito je dodala Lana.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Prijateljice i pratitelji, vjerojatno mame koje su prošle iskustvo rastezanja i skupljanja nakon trudnoće, ohrabrile su trudnu glumicu riječima: 'Naravno da hoćeš!', 'I bolje nego prije!' Budeš opet, treba neko vrijeme za to'.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Ove slatke brige, nadamo se, da će Lana ostaviti iza sebe, a mnoge mame su nam primjer da se doista žena nakon trudnoće, poroda i dojenja itekako može vratiti u formu. Ne daj se, Lana!

Tekst: S. M.

Foto: Instagram