Mnoge trudnice tijekom drugog stanja imaju pojačanu želju za spolnim odnosom, no ima i onih koje se u tom razdoblju uopće ne osjećaju poželjnima.

U oba slučaja krivi su hormoni. No, majka i blogerica Mel Watts obećala je samoj sebi da će tijekom druge trudnoće biti gospodarica spavaće sobe te da će suprugu osigurati sve što nije radila kada je prvi put ostala trudna.

Međutim, čini se da se ponovio isti scenarij kao i tijekom prve trudnoće. Mel je na svojoj Facebook stranici "The Modern Mumma" objavila fotografiju uz urnebesno objašnjenje koje je nasmijalo brojne njezine obožavatelje i na kojem će se vjerojatno naći mnoge buduće mame:

"Znate da postoje žene koje uživaju u seksu u drugom stanju. Međutim, ima i takvih poput mene. Pokušali smo. Stvarno mislim da jesmo. Znam kako sam dospjela u ovu situaciju i obećala sam sebi da će ovaj put biti drugačije. Prigrlit ću to, rekla sam sebi da ću uživati, rekla sam sebi da ću ga voljeti još više, rekla sam sebi da ću biti božica seksa u trudnoći, rekla sam...

I evo me – nasukanog kita!

Znoj.

Nosim uloške – ne zato što sam tako znojna.

Imam osip na trbuhu zbog istegnute kože.

Moja prsa su kao pištolj koji će svakog trenutka opaliti.

Teško dišem.

Ne mogu se točno sjetiti kada sam se zadnji put uspjela obrijati. Radim to metodom dodira i osjeta.

Imam 10 prstiju na rukama, 10 na nogama i sve ostale dijelove tijela koji strše.

Ali i dalje je sretan i naziva me lijepom i seksi. Što nije u redu s tim čovjekom?! Ja sam u najgorem mogućem izdanju. Napinjem se, smrdim, stenjem i uzdišem, dlakava sam i mislim da imam više znoja ispod grudi nego on u hlačama tijekom najtoplijih ljetnih dana. I još me želi. Možda on pripada onoj skupini ljudi koji vole seks tijekom trudnoće? A možda je upravo divan, brižan i užasno lažljiv partner zbog svoje emocionalno rastegnute trudne supruge. U svakom slučaju, zadržat ću ga”, napisala je Mel, a njezina iskrenost oduševila je mnoge.