U 37. tjednu trudnoće Cora Bryant je rodila je mrtvorođenče, a u svom videu na TikTok-u objasnila je kako joj je jedna neočekivana stvar pomogla u procesu tugovanja. Radi se o nošenju plišanog medvjedića u nosiljci na prsima.

U videu je pokazala kako se u svojoj kupaonici sprema za proslavu zaruka suprugovog brata dok nosi plišanog medvjedića na prsima i govori: "Još jedan dan nošenja medvjedića jer moje dijete nije ovdje."

"Volim ovu nosiljku i preporučila bih ovaj proizvod. Jedva čekam da ga nosim sa živom bebom u njemu jer mislim da sam profesionalac u ovome", nastavila je.

"Zapravo je vrlo utješno", rekla je i objasnila da ga nije stavila jer "nije mogla prestati jecati" i da joj je toliko regulirao živčani sustav da više nije mogla plakati. "Ne mogu prestati plakati", rekla je. I potresno dodala da je nitko ne želi vidjeti u takvom stanju kad se pojavi na zarukama.

"Ovo je jedan od mojih prvih stvarnih izlazaka koji se ne odnosi na mene i Weylyn, tako da će ovo biti jako teško", podijelila je. 

Terapeutski poklon za ožalošćene mame koje imaju potrebu držati svoje dijete

Medvjedić u nosiljci uobičajen je terapeutski dar za sjećanje nakon gubitka trudnoće ili mrtvorođenčeta. Medvjedići su obično slične veličine i težine poput mrtvorođenčeta, nedonoščadi ili novorođenčeta i mogu olakšati fizičku potrebu ožalošćenih mama da drže svoje dijete. Sličnu ulogu imaju i reborn lutke koje izgledaju poput stvarnih novorođenih beba.

Ovaj video prati drugu objavu koju je podijelila sa svojim pratiteljima dokumentirajući gubitak svog sina Weylyna, kojeg je nazvala svojim "malim medvjedićem".

"Zauvijek ćeš mi nedostajati", započela je video posvete, uz naslov, "Voljela bih da sam više uživala u svakom trenutku s tobom. Nikada nisam mislila da će trudnoća biti moje jedino vrijeme s tobom."