Glumica i glazbenica Suki Waterhouse i glumac Robert Pattinson postali su roditelji krajem ožujka, a sada je novopečena mama podijelila svoju fotografiju i opisala razdoblje babinja, odnosno postpartuma s bebom.

"Četvrto tromjesečje bilo je... ponizno! Razdoblje nakon poroda bilo je ispunjeno uzbudljivom radošću, toliko smijeha, toliko suza, toliko hormona! Ponosna sam na sve što je moje tijelo postiglo i ponosna na ljubaznost i milost koju sam dala sebe tijekom ovog razdoblja oporavka", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u donjem rublju samo dva tjedna nakon poroda.

Suki Waterhouse objavila je fotografiju bez filtera jer je željela prikazati pravu sliku mame u tom takozvanom četvrtom tromjesečju. Još uvijek ima vidljiv trbuščić, što je sasvim normalno, izgleda pomalo umorno i u jednoj ruci drži bočicu.

Ispod objave mnoge žene su komentirale kako su zahvalne što otvoreno priča koliko razdoblje poslije porođaja može biti izazovno:

"Hvala što si tako iskrena o tome kroz šta prolazimo nakon što rodimo naše dragocjene anđele. Hormoni, neprospavane noći, čista radost i čudo. To je putovanje, odvojite vrijeme, liječite se i uživajte. Život sada dobiva jedan potpuno novi smisao. Ti si mama. Dobila si najveći poklon. Želim vam zdravlje i sreću."

Jedna mama je napisala: "Izgledaš nevjerojatno. Hvala ti što si bila tako iskrena o 4. tromjesečju. Plakala sam najmanje dva mjeseca jer nisam mogla ništa obući." 

Suki i glumac koji se proslavio u filmovima Sumrak saga rođenje djeteta objavili su fotografijom na kojoj mama drži bebu uz opis: "Dobrodošao na svijet, anđele!"