Mama Deshai Fudd opisala je na TikToku svoje nevjerojatno iskustvo poroda u automobilu kojim su se ona i suprug vozili prema rodilištu. Kako je na autocesti bila gužva, promet se odvijao sporo, a njih su dvoje shvatili da nema šanse da stignu na vrijeme.

@deshaifudd Storytime of my Daughters delivery! #fyp#foryoupage#tiktok#explore#baby#babyfever#laboranddelivery#birthstory#birthstorytime#labor#pregnant#newborn#newbabyborn#family#storytime♬ You Are My Sunshine - Kina Grannis

'Zapeli smo u prometu', objašnjavala je Deshai u svome videoklipu koji je postao viralan.

Na snimci možete vidjeti tek rođenu djevojčicu Dariyu kako se migolji u Deshainim hlačama, a mama troje djece nježno drži njezinu glavu i pomiče kameru kako bi prikazala autocestu ispred sebe. 'Morali smo zaustaviti policiju jer nam je trebala pratnja da što prije stignemo do bolnice', nastavila je, a u pozadini videa možete čuti zvuk sirene policijskog vozila koje ih prati na putu do bolnice.

Kada su stigli u bolnicu, liječnici su pregledali i mamu i bebu, i obje su bile u odličnom zdravstvenom stanju.

Mama je priznala kako su ona i suprug doista prošli nevjerojatno iskustvo i da su oboje bili uplašeni, ali kaže i kako su ujedno i blagoslovljeni jer su 'dobili još jednog zdravog člana obitelji'.

Kako je došlo do poroda u autu?

U komentarima ispod videa, zbog svoga neobičnog iskustva, ovoj su mami postavljali bezbroj pitanja pa je tako objasnila i kako je suprug taj dan izašao ranije s posla jer su joj počeli trudovi.

Ona se spakirala i krenuli su prema bolnici. Bili su na autocesti samo 10-ak minuta, a njoj je puknuo vodenjak. Potom je sjetila jak pritisak i da joj je nešto izletjelo u hlače.

Zamolila je supruga da pogleda što se dogodilo, a on je šoku rekao da joj je u hlačama beba. Kako nije znao što može učiniti, samo je nastavio voziti prema bolnici. Tada se dogodila nevjerojatna slučajnost – policijski je auto prolazio pokraj njih, a oni su ga uspjeli zaustaviti te su u bolnicu stigli pod policijskom pratnjom.

No ono što je najzanimljivije, kako kaže ova mama, ona nije taj dan bila jedini slučaj poroda u autu. U rodilište je taj dan zaprimljeno još 15 mama koje su rodile u automobilima.