Dvadesetdevetogodišnja Sarah prije pet godina rodila je svoje četvrto dijete carskim rezom, i upravo je ona pomogla da bebu izvuku iz njezine maternice.

Ovo je trenutak kada sam na svijet donijela svoje četvrto dijete. Da, sama sam porodila sina na svome četvrtom carskom rezu. Kada sam doznala da sam trudna, odlučila sam se za carski rez uz majčinu asistenciju. Razgovarala sam sa svim stručnjacima o onome što želim, ali svi su mi rekli da to ovisi o kirurgu koji će biti dežuran toga dana. Dok sam ležala na operacijskom stolu, gledala sam glavu svog sina kako ga izvlače iz moje maternice. Posegnula sam rukama prema dolje, stavila ih ispod njegovih ruku i podigla njegovo tijelo na svoje. To je bila najnevjerojatnija stvar koju sam ikada napravila’, napisala je hrabra mama, pa dodala: ‘Bilo ga je lagano izvući, nisam se morala naprezati.’

Nevjerojatna fotografija, koju je snimio njezin suprug, objavljena je na društvenim mrežama.

Objasnila je kako željela biti više uključena u svoj četvrti porod. S prvim je djetetom imala je hitan carski rez, što je za nju bilo vrlo emotivno iskustvo.

‘Osjećala sam se kao da me je tijelo iznevjerilo i osjećala sam se pokradeno nakon što sam toliko toga prošla, da bih na kraju završila na carskom rezu. Odlučila sam podijeliti ovu fotografiju jer znam da mnoge majke nikada nisu čule za carski rez uz majčinu asistenciju. I voljela bih da i druge mame imaju ovakvo iskustvo, sad kad znaju da postoji izbor’, ispričala je Sarah.