Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOSANSKA INFLUENCERICA SNIMILA POROD: 'Primila sam epiduralnu! Isak je napokon tu!'

Bosanska influencerica Ilda Humić u prosincu je rodila treće dijete, sina Isaka, a na svome je YouTube kanalu objavila i video poroda

 bosanska influencerica (1).jpg Izvor: Instagram, YouTube screenshot

Ilda Humić osim toga što je supruga, majka i menadžerica modnog brenda, ona je u slobodno vrijeme influencerica koju na Instagramu prati 190 tisuća ljudi. Inače, na svojim društvenim mrežama objavljuje detalje iz svoje obiteljske svakodnevice na vrlo zanimljiv i duhovit način.

Osim smiješnih situacija, rado dijeli realne situacije iz života koje mnogi njezini kolege ne bi nikad otkrili, a upravo se takav jedan sadržaj nalazi u njezinu videu poroda s trećim djetetom.

Naime, ona je tijekom cijele trudnoće opisivala svaki detalj i fazu u kojoj se nalazila, od prvih mučnina pa do pakiranja torbe za rodilište, na njezinu Instagramu mogu se pronaći snimke pregleda.  
Ovaj napeti video počinje najavom pregleda u 39. tjednu trudnoće, a potom odlaskom u bolnicu i porodom koji je bio pod epiduralnom anestezijom. Njezin suprug Edin pomogao joj je da zabilježi vrlo intimne trenutke poroda. 

Možda će vas zanimati

Najnovije