Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIGAO JE NOVI JOOLZ AER+: Malen, lagan i jednostavan za sklapanje!

Autor Promo

Lagana, jednostavna za sklapanje i uz to kolica koja zauzimaju malo prostora su neprocjenjiva!

 Joolz Aer+ Navy blue (3) (5).jpg Izvor: Promo

Život u malom stanu mnogima je više stvar prilika nego izbora. Mali stan će vas naučiti urednosti, boljoj organizaciji, slaganju i preslagivanju. Jednostavno, morat ćete pametno iskoristiti svaki centimetar. Uz to, urednim životom u malom stanu, od početka učite djecu da nije bitno koliko netko ima stvari i kolike su, ali da je bitno brinuti se o sebi i poštovati svoj prostor. Međutim, kamo s kolicima!? Ne brinite, pronašli smo rješenje u novom Joolz Aer+!

 Joolz Aer+ Navy blue (4) (5).jpg Izvor: Promo


Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini sva Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda, a novi Joolz Aer+ posebno se ističe zbog nagrade Red Dot 2022. za najelegantniji dizajn dječjih kolica. 

 320A3231 (5).jpg Izvor: Promo

Lagana, jednostavna za sklapanje i uz to kolica koja zauzimaju malo prostora u prtljažniku ili stanu, su neprocjenjiva! Ono što će razveseliti sve roditelje, kolica se jednostavno i brzo sklapaju, u samo dvije sekunde! Uz to su ultra lagana, od samo 6 kilograma, dolaze i s praktičnom naramenicom pa ćete ih moći nositi i preko ramena. Zauzimaju jako malo mjesta u prtljažniku automobila, a na nekim dužim putovanjima avionom ona su praktična ručna prtljaga.

 Joolz Aer+ Navy blue compact design (5).jpg Izvor: Promo

Osim što su elegantna, Joolz Aer+ kolica su i ekološki prihvatljiva te se u njihovoj izradi koriste održivi, organski i izdržljivi materijali. Primjerice, pretvaranjem stare reciklirane plastike u održive tkanine, Joolz stvara ljepši svijet za buduće generacije. 

Sjedište nudi mogućnost podešavanja u optimalan položaj, između ostaloga i u potpuno ležeći položaj nudeći najbolju potpora za vrat i leđa, dok sam naslon prati rast djeteta. Uz to imaju i ugrađenu zaštitu od sunca UPF 50+,s uključenim ventilacijskim prozorom za pravilnu cirkulaciju zraka, pa nema straha ako dijete zaspe, bez obzira na to gdje se nalazili. 

 Joolz Aer+ Navy blue extended sunhood ventilation (3) (5).jpg Izvor: Promo

Budući da je svakom roditelju sigurnost na prvome mjestu, Joolz Aer+ pojasi se lako pričvršćuju zahvaljujući sustavu click&go u 5 točaka učvršćivanja, dok kotači Joolz Aer+ omogućuju vožnju i po neravnom terenu. Imaju i visoku ručku koja je zgodna i onim, malo višim roditeljima, a sve što vam treba možete ponijeti sa sobom, zahvaljujući košari za kupovinu, koja ima nosivost 5 kg.​​ Moguće ih je koristiti već od bebina rođenja uz praktičnu košaru za novorođenče.

 Joolz Aer+ Navy blue harness (6).jpg Izvor: Promo

Svoj novi Joolz Aer+, kao i kompletnu Joolz ponudu i akcije provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Najnovije

Najpopularnije