Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STORY DONOSI GLAZBENU POSLASTICU U LISINSKOM 5. TRAVNJA: Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili

Story, povodom 20 godina postojanja, priprema veliki retro koncert – najveće hitove Novih fosila pjevaju Sanja, Marinko i Zec!

 1200x780-px-Novi-fosili-koncert.jpg Izvor: Story

Povodom 20 godina postojanja, Story za svoje vjerne čitatelje planira pregršt zanimljivosti, pogodnosti i koncerata. Kao jedan od koncerata, Story ovog proljeća 5. travnja u 20 sati donosi pravu glazbenu retro poslasticu - Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove Novih fosila!

 sanja doležal.jpg Izvor: Dražen Kokorić

Novi fosili jedan su od najuspješnjih pop sastava ovih prostora, a njihova popularnost ne prestaje i odolijeva svim promjenama vremena. Bend koji na sceni djeluje više od 50 godina, proslavile su vedre i urbane skladbe, suvremeni glazbeni aranžmani i svima omiljene pjevne ljubavne balade koje ne izlaze iz pamćenja. Uz Marinka Colnaga koji je u bendu od samih početaka, najdugovječniju postavu činili su; prerano preminuli Rajko Dujmić, autor nekih od najvećih hitova, simpatičan gitarist i pjevač Vladimir Kočiš Zec te Sanja Doležal, jedno od prepoznatljivijih lica javnosti.

 PXL_011019_26262923 Matija Habljak Pixsell.jpg Izvor: Matija Habljak/PIXSELL/PIXSELL

Tijekom dugog i plodonosnog glazbenog stvaralaštva Novi fosili osvojili su brojne nagrade i priznanja, no što je najbitnije uvukli su se u srca publike, a posebnu vezu ostvarili s gradom Zagrebom. Pozivamo vjernu publiku, čitatelje i glazbene sladokusce da se pridruže ovoj koncertnoj senzaciji u Lisinskom, koja će obuhvatiti svaki segment njihove impresivne karijere. Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili nekoliko generacija!

Sanja, Marinko i Zec osigurat će večer za pamćenje prožetu vječnim melodijama i nezaboravnim hitovima: Košulja plava, Ja sam za ples, Saša, Najdraže moje, Milena, Da te ne volim, Šuti moj dječače plavi... i brojni drugi.

Ulaznice kupite na blagajni dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom prodajno mjesto ulaznice.hr

Najnovije

Najpopularnije