Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska, dobivate vrijedan dar

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i darovat ćemo vam vrijedan i zdrav poklon-paket Solane Nin koji sadrži sol s dalmatinskim začinima, kekse lavande s cvijetom soli, staklenku cvijeta soli i mirisnu sol za kupanje s ...

 paket

Solana Nin jedina je solana na Jadranu s ekološkim certifikatom. U Solani Nin sol ne proizvodi stroj. Sol ne proizvodi ni čovjek. Sol proizvode sunce, more i vjetar. Ljudska je ruka bere samo s ljubavlju i tako već generacijama. Ljubav prema proizvodnji soli prenosi se s naraštaja na naraštaj.

Jadransko se more prirodnim padom slijeva kroz bazene gdje isparava te se kristalizira u prirodnu morsku sol. Sol je brana ručno na poljima soli te sušena na suncu i buri. Bogata je prirodnim jodom morskih algi te ne sadrži umjetne aditive. Preporučuje se u trudnoći i dojenju, u prehrani djece, kod dišnih tegoba, kod tegoba sa štitnjačom, ali i u svakodnevnoj upotrebi u kulinarstvu i kuhinji.

Isprobajte ekološku sol u izvornom obliku - kuhinjsku sitnu i grubo kristaličnu, ali i cvijet soli kao kraljicu svih soli koja oplemenjuje gurmanske delicije. U sklopu solane su muzej i kuća soli gdje možete kročiti u prošlost uz snimke crno-bijelih fotografija iz daleke prošlosti, starih alata za rad te vagona koji su se davno koristili kao sredstvo za transport soli s bazena u skladište. Sol, kao i sve slane proizvode Solane Nin možete pronaći u svim većim trgovačkim lancima, suvenirnicama, trgovinama zdrave prehrane, dm-u, kao i na webshopu www.solananin.hr.

Cijena godišnje pretplate, uz jedan broj gratis, iznosi 352 kune.

 NGM

Vrijednost dara je 190 kuna.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije