Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZGodionica na novoj adresi: Kreativni festival za malu i veliku djecu ove godine na Bundeku!

Hit dječji festival uskoro otvara svoja vrata, ali na novoj adresi! Na zagrebačkom Bundeku (južna strana ili pokraj dječjeg parka) 20. kolovoza počinje bogati program koji će zainteresirati baš svako dijete, dok će za roditelje ...

 zgodionica

Još malo opuštene, bezbrižne ali i edukativne zabave prije povratka u vrtiće i školske klupe! Šarenilo i dječji osmjesi će ovog petka, 20. kolovoza, odzvanjati u novoj zelenoj oazi - na Bundeku. ZGodionica na istom mjestu nudi edukaciju, upoznavanje s novim kreativnim područjima, uživanje u brojnim sportskim aktivnosti, ali i ono najvažnije – boravak u prirodi. ZGodionica se ističe svojim kvalitetnim programom koji je motorički i prilagođen prirodi o čemu ne prestaju pričati ni djeca ni roditelji posljednje tri godine.

 zelena livada

Na sportskoj livadi djeca mogu zaigrati graničara, povlačenja užeta, ragbi, badminton, softball, squash, nogomet, crossfit, odbojku, ali i družiti se s našim poznatim sportašima?.

 povlačenje užeta

Suradnja je ostvarena s brojnim sportskim klubovima i savezima koji će demonstrirati svoje sportove te s Hrvatskom olimpijskom akademijom i popularnim programom Odmorko Školskog športskog saveza grada Zagreba. Ove smo se godine pobrinuli i za male moždane vijuge pa je s nama i Šahovski klub Caissa koji će mališanima otkriti zanimljiv svijet šaha.

 zgodionica 3

Na svakom koraku djeca mogu razvijati svoju kreativnost i maštu, jer su im na raspolaganju čak i 'magične' radionice koje ih uz Ministarstvo magije vode u mistični svijet čarobnjaka.

Svi koji posjete ZGodionicu mogu učiti kako plesati urbane plesove, kako šivati u maloj školi domaćinstva, slikati i crtati, zatim kako se brinuti o kućnim ljubimcima, kako njegovati i saditi biljke, učiti engleski jezik, pripremati zdrave zalogaje i sokiće, mogu gledati dječje predstave, plesati u dječjem discu svaku večer, izvoditi pokuse, uživati u kreativnim radionicama Hrvatskog prirodoslovnog muzeja i mozgalicama Muzeja iluzija.

U svijet mašte djecu vodi i baka Fulvia i njezina pesica Frida koja nakon dana ispunjenog aktivnostima čita priče za laku noć.  Kao i svake godine tradicija se nastavlja; vraća se jedna od glavnih atrakcija dosadašnjih godina – zipline, i to s dvije linije - za manju i veću djecu. Tu je naravno i kuća diva koji spava (ali morate paziti da ga ne probudite).

Ulaz na ZGodionicu i na sve radionice za djecu je – kao i uvijek - besplatan, naplaćuje se zipline i oslikavanje lica.

Roditelji, djedovi i bake i svi ostali koji stižu s mališanima mogu odmoriti uz klopu i cugu u posebnoj zoni za uživanje, u kojoj se nude zdravi sokovi i smoothiji, zdravi sendviči, mini hamburgeri, voće, palačinke, kokice i najbolje fritule. Ne brinite, naći će se u ponudi i pokoji koktelčić za odrasle ?

Detaljan program bit će dostupan na službenoj Facebook stranici ZGodionice. Radno vrijeme najboljeg dječjeg festivala je od 16 do 22 sata  tijekom tjedna (od ponedjeljka do petka) te od 10 do 22 sata  vikendom.

Vidimo se na otvaranju 20. kolovoza u 16 sati!

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije