U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

U kinima igra film koji je djelo scenarista velikog hita "Priča o igračkama". U ovom filmu glavni junaci su zaboravljene kazališne lutke i jedan izgubljeni plišanac. Iako se radi o dječjem filmu, kroz njega se provlače teme koje su itekako važne za mlade i odrasle. Don koji glumi budalu počinje propitivati smisao svog života. Mora li raditi ono za što je programiran? Može li nekako promijeniti život koji mu se ne sviđa i stvoriti svoju priču po njegovim vlastitim pravilima?

Osim toga, publici se nastoji ukazati da su oni tvorci svog života i da ih ponekad tuđa uvjerenja i kritike mogu pokolebati i skrenuti s njihovog puta. Da trebaju ostati dosljedni sebi i sami stvarati svoj put, ma koliko se drugima to činilo besmislenim. Film je dobra podloga za razgovor o samopouzdanju i odabiru pravog društva koje će znati cijeniti pojedinca kakav je bez obzira kako se odijeva ili izgleda. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Nerazdvojni

Za djecu: 6+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja nema.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

Trajanje: 88 min.