Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, Beyonce, majka je troje djece, 11-godišnje kćeri Blue Ivy i šestogodišnjih blizanaca Rumi i Sir s kojima je ovih dana proslavila 42. rođendan. No prije nego li su se rodili pop diva je doživjela nekoliko spontanih pobačaja. Iako nije precizirala koliko i kada su se točno dogodili, jednom je prilikom u razgovoru za Elle otkrila kako je to utjecalo na nju i supruga Jay Z-a. 

"Počela sam tražiti dublji smisao života, i to kroz lekcije s kojima sam se susrela, a za koje nisam ni znala da mi trebaju. Uspjeh za mene sada znači nešto sasvim drugo. Naučila sam da je svaka bol i svaki gubitak zapravo svojevrstan dar. Pobačaji su me naučili da moram postati majka samoj sebi, prije nego li postanem nekome drugome. Kada sam dobila Blue Ivy, potraga za mojom svrhom postala je dublja. Imam osjećaj kao da sam umrla i ponovno se rodila, zbog čega sam postala jača", istaknula je. 

Zbog svega što je prošla, priznaje da joj karijera više nije na prvom mjestom. Unatoč tome, i dalje je uspješna, a to dokazuje i njezina sadašnja turneja. "Biti broj jedan mi više nije bio prioritet. Moja istinska pobjeda je stvaranje umjetnosti i nasljeđa koje će živjeti daleko poslije mene. To je za mene ispunjenje", iskreno je ispričala.