Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO TREBA ZNATI SVAKI RODITELJ BEBE U PELENAMA: Poznati pedijatar otkrio savjete koji će vam olakšati život

Autor Promo
 mama s bebom.jpg Izvor: Promo

U život svojih roditelja, svaka beba unosi puno veselja, ali i puno briga. Kako bi njihovi mališani bili sretni i zdravi, roditelji su uvijek u potrazi za onim najboljim – kako najboljim proizvodima, tako i najboljim savjetima. Jedna od najčešćih briga s kojom se susreću roditelji beba bez sumnje je pelenski osip. Uvijek česta pojava, pelenski osipi još su češći i izraženiji tijekom ljetnih mjeseci kao posljedica vlažnog okruženja u pelenskoj regiji.

Ako se i vi nalazite među roditeljima koji vode bitku s pelenskim osipom, za vas smo pronašli najbolje savjete i najbolje proizvode uz koje ćete i vi i vaša beba zaboraviti na pelenski osip.

Najbolji savjeti za sve roditelje

Kada govorimo o najboljim savjetima vezanih uz zdravlje beba, prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, primarijus i specijalist pedijatar, definitivno zna najbolje.

Svoje znanje i iskustvo, prof. dr. sc. Milivoj Jovančević ili omiljeni hrvatski pedijatar kako ga često nazivaju, odlučio je podijeliti sa svim roditeljima kojima su potrebne mala pomoć i podrška. Omiljeni hrvatski pedijatar tako je udružio snage s omiljenom linijom proizvoda za bebe Lupilu, a kao jedan od rezultata ove odlične suradnje istaknula se serija informativnih videa koji će oduševiti sve roditelje.

Pelenski osip se kao jedna od najčešćih briga roditelja istaknuo i kao jedna od prvih tema. Poznati pedijatar otkrio je najčešće pogreške zbog kojih dolazi do pelenskog osipa te koje su pelene za njega broj jedan i zašto.

 DSC08526.jpg Izvor: Promo

Koje pelene preporuča omiljeni hrvatski pedijatar?

Pelenski osip predstavlja upalne promjene kože u području pelenske regije koje mogu biti različitog uzroka, a najčešće se radi primarno o dermatitisu zbog iritacije kože. Više od trećine djece novorođenačke i dojenačke dobi u vrijeme nošenja pelena razviju pelenski dermatitis, a najčešći razlog tome je učestalo vlaženje kože.

Kako bi izbjegli pelenski opis, važno je odabrati najbolje pelene i redovito ih mijenjati. Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević preporučuje Lupilu pelene koje možete pronaći u svim Lidl trgovinama.

Zašto baš Lupilu pelene?

 pelene_mala.jpeg Izvor: Promo

Lupilu pelene su jednokratne pelene koje su prije svega prilagodljive i ne sputavaju dijete. Drugo, i kada govorimo o pelenskom osipu vrlo bitno, jednokratne pelene pružaju dugotrajnu suhoću. Lupilu pelene također imaju i barijeru protiv istjecanja stolice i mokraće što je poznati pedijatar istaknuo kao još jednu veliku prednost. “Riječ je o proizvodu koji je vrlo praktičan. Otkako se koriste jednokratne pelene mi vrlo rijetko vidimo teške upale kože u pelenskoj regiji.”, istaknuo je prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, i za kraj dodao: “Velika je prednost Lupilu pelena što su one dermatološki testirane i ne sadrže lateks, dakle imaju jamstvo sigurnosti odnosno neškodljivosti za djecu.”

Proizvod za njegu koji su mame ocijenile odličnom ocjenom

Pelene su jedan od onih najvažnijih proizvoda koje svaka beba treba. Uz pelene koje je kao najbolje istaknuo i omiljeni hrvatski pedijatar, Lupilu linija proizvoda za djecu krije još bezbroj odličnih proizvoda za vaše mališane. Jedan od njih je Lupilu ulje za njegu bebine kože.

Lupilu ulje za njegu bebine kože dio je Lupilu kozmetike za bebe koja je veganska, dermatološki testirana, bez mineralnih ulja, bez silikona i bez parabena koje mogu naštetiti osjetljivoj koži beba. Da se radi o odličnom proizvodu, potvrdile su i same mame koje su ga koristile i ocijenile odličnom ocjenom. Kao najveće prednosti Lupilu ulja za njegu bebine kože mame su istaknule omjer cijene i kvalitete te dugotrajan osjećaj mekoće kože koji pruža.

Sve što beba treba na jednom mjestu

Lupilu pelene i ulje za njegu bebine kože kombinacija su kojom ćete lako izbjeći pelenski opis, a uz ostatak Lupilu linije koja uključuje sve od proizvoda za njegu do odjeće, vaša će beba uvijek imati baš sve što joj treba. Najbolje od svega, Lupilu pelene, ulje za njegu bebine kože i drugi Lupilu proizvodi su lako dostupni svima jer pronaći ih možete u svim Lidl trgovinama. Baš poput drugih popularnih Lidl linija, i Lupilu linija proizvoda za djecu dolazi s pristupačnim cijenama koje će oduševiti sve roditelje.
Svijet Lupilu proizvoda otkrijte ovdje ili u najbližoj Lidl trgovini.

Sadržaj nastao u suradnji s Lidlom.

Najnovije