Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMA REVOLTIRANA KOMENTAROM LIJEČNIKA: 'Rekli su mi da je beba predebela i da mora na dijetu'!

Nakon što su joj liječnici rekli da joj je kćerkica predebela za svoju dužinu i dob, mama Kelly je morala svoju bebu staviti na dijetu.

 debela beba.jpg Izvor: TikTok Screenshot

Mama Kelly je odvela svoju kćer Saveenu na redovni pregled kod pedijatra, a liječnik je bio zabrinut za bebino zdravlje i smatra kako je pretila. Kelly tvrdi da su je liječnik doslovno natjerao da malu Saveenu stavi na dijetu, za što mama smatra da je lakše reći nego učiniti. Na svom TikTok profilu, ona objašnjava: 'Liječnik je rekao da ide na dijetu jer ima 10 kg, je previše za njezinu dob i dužinu, a kaže da joj je i obim glave prevelik'.

@kellyandsaveena She’s fat #saveena#baby#babygirl#fat#fatbaby#diet#MACChallengeAccepted#GetTheWChallenge#dailylife#babiesoftiktok#fyp♬ Adore You - Harry Styles

'Rekli su da može jesti svoje dnevne obroke, ali da moram prestati s noćnim hranjenjem.'

Mlada je mama očajna zato što je pedijatar preporučio da ukine noćno hranjenje, ali beba se i dalje budi svake noći i traži svoju porciju mlijeka i nikako ne želi dudu varalicu kako bi se smirila, nego samo plače.

Istina, bebe dok ne postanu motorički aktivne, mogu nakupiti masnih jastučića, pogotovo ako su hranjene adaptiranim mlijekom, a ne dojene. No većina djece kad propuže i prohoda, izgubi višak masnoga tkiva. 

Najnovije

Najpopularnije