Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mateo i Izabel Kovačić otkrili ime sina

Sretni supružnici Izabel i Mateo sinu su nadjenuli pravo kršćansko ime

U ponedjeljak 12. listopada u obitelj nogometaša Matea Kovačića stigao je sin. Njegova supruga Izabel, malenog je rodila carskim rezom u zagrebačkom Petrovoj bolnici, što je prvi doznao Story. Nakon što su otkrili da će svojoj bebi nadjenuti kršćansko ime, sada su otkrili i kako se maleni uistinu zove.

"Dobrodošao u našu Lunilou obitelj bebo Ivane", stoji na Instagram stranici ekološkog modnog brenda, Lunilou, koji je pokrenula Izabel Kovačić.

View this post on Instagram

Welcome to our lunilou family baby Ivan ? „You are wonderfully made, dearly loved and precious in His sight.“ - Psalm 139

A post shared by lunilou (@lunilou_official) on

"Predivno si stvoren, najviše voljen i dragocjen u Njegovim očima", piše u postu i dio iz Psalma 139.

Podsjetimo, Mateo i Izabel zaljubili su se jedno u drugo još kao srednjoškolci i to u crkvi. Naime, on je bio ministrant u župi, dok je ona pjevala u župnom zboru Lilium. Vjenčali su se 2017. nakon sedam godina veze tamo gdje su se i upoznali. u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Nakon što su otkrili da će postati roditelji, oko Izabeline trudnoće bili su prilično tajnoviti, pa je ona na društevnim mrežama tek rijetko dijelila trudničke fotografije. Cijelo vrijeme trudnoće predano je bila posvećena svom modnom brendu, kojeg vodi zajedno sa sestrom Ivanom. Obzirom da Lunilou ima odjevne komade i za odrasle, sama Izabel bila je model u njihovim reklamnim kampanjama, baš kao i kćerkice njezine sestre.

Tekst: J. S.

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije