Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jolin sin više nije beba! Dječak je baš narastao!

Maleni Ivan Luka Čagalj, sin pjevača Jole, više nije beba; sada je pravi dječak koji lijepo sjedi i pomalo se već oslanja na vlastite nogice. Najnoviju obiteljsku fotografiju, s kćerima Ivom, Emom i Tiom, suprugom Anom te najmlađim članom obitelji, 1o-mjesečnim Ivanom, popularni Jole objavio je na svojem Instagram profilu.

"Mali je veseljak. Počeo je puzati prije mjesec dana. Cure su već velike i mislim da je supruzi malo lakše jer ga svi možemo pričuvati po pola sata, ali bez obzira na sve, Ana drži sva četiri kantuna kuće. I kad joj hoću više toga pomoći, kaže mi da pustim jer će ona brže", rekao je u nedavnom intervjuu za Story.hr popularni pjevač.

I u ranijim intervjuima često je naglašavao kako s četvero djece u obitelji nije nimalo naporno.

"To vam je dijete koje nije zaplakalo otkako se rodilo, samo se smije. Zapravo, tako nam je sa svom djecom, nismo imali neprospavanu noć", rekao je popularni pjevač nedavno za Story, kojima je ekskluzivno ustupio i fotografije s krštenja svojeg četvrtog djeteta, koje je u obitelj stiglo u studenom 2019. godine.

"Kada se Ivan rodio, razumljivo, bio je premalen pa se Iva, Tija i Ema nisu igrale s njim, ali otkako je veći - obožavaju ga! Kao i on njih. Jako su povezani, čim ih ugleda, smije se i veseli. Puno mi pomažu kad trebam otići­ do trgovine, spremiti ručak, čuvaju ga", opisao je Jole ljubav starijih sestara prema bratu. Zbog situacije s pandemijom, Jole puno više vremena nego inače provodi kod kuće. Iako mu nedostaju svirke, svjestan je, kako je to i sam lijepo napisao ispod najnovije obiteljske fotografije, što je "njegovo najvridnije na svitu".

Tekst: D. P.
Fotografije: Instagram

Najnovije

Najpopularnije