Sastojci
- 120 g smeđe leće
- 1 lovorov list
- po ¼ crvene i žute paprike
- ½ stabljike celera
- sol, papar
- 1 žličica octa
- 1 kobasica
- svježe začinsko bilje
Priprema
- Leću preko noći ostavite da se namače u vodi. Ocijedite pa zavrijte s lovorovim listom u ½ litre vode. Kuhajte oko 30 minuta, poklopljeno, na laganoj vatri.
- Papriku narežite na kockice, a celer na kriške pa ih dodajte u lonac s lećom i kuhajte oko 30 minuta. Posolite i popaprite te umiješajte ocat.
- Skuhajte kobasice pa ih narezane na dodajte u varivo. Ukrasite svježim začinskim biljem.
Recept preuzet s: www.kuhaj.hr
Foto: Profimedia
20 stvari koje bi djeca trebala isprobati do 10. godine
Kreću upisi u zagrebačke gradske vrtiće, a evo što roditelji moraju znati
Princ Archie proslavio šesti rođendan: Slavni par s njim je preživio strašan incident, a ovako su ga opisali
'Ako lažeš, narast će ti nos': 7 bijelih laži kojima roditelji mogu natjerati djecu da se lijepo ponašaju
Kirurg iz KB Dubrava: Liječenje rascjepa usne i nepca zahtijeva nekoliko kirurških zahvata