Sastojci
- 120 g smeđe leće
- 1 lovorov list
- po ¼ crvene i žute paprike
- ½ stabljike celera
- sol, papar
- 1 žličica octa
- 1 kobasica
- svježe začinsko bilje
Priprema
- Leću preko noći ostavite da se namače u vodi. Ocijedite pa zavrijte s lovorovim listom u ½ litre vode. Kuhajte oko 30 minuta, poklopljeno, na laganoj vatri.
- Papriku narežite na kockice, a celer na kriške pa ih dodajte u lonac s lećom i kuhajte oko 30 minuta. Posolite i popaprite te umiješajte ocat.
- Skuhajte kobasice pa ih narezane na dodajte u varivo. Ukrasite svježim začinskim biljem.
Recept preuzet s: www.kuhaj.hr
Foto: Profimedia
Chrissy Teigen kritiziraju jer joj kći drži noge na kuhinjskom pultu dok kuhaju
Postavite djetetu jedno pitanje i provjerite kakav ste roditelj
Kako darovita djeca zamišljaju bolji svijet? Birali bi učitelje, predmete, a tehnologija im je pomagač, ne gospodar
Maja Šuput pokazala novu Bloomovu frizuru: 'Baš si ga skratila, sad je pravi dečkić'
Dragi odrasli...: Pisma djece iz Hrvatske za bolji svijet, ovo su njihove poruke