Sastojci
- 400 g tagliatella ili druge tjestenine po izboru
- 300 g brokule
- 300 g fileta lososa
- 1 vezica kopra
- 2 žlice maslinovog ulja
- 50 ml bijelog vina
- 100 g vrhnja za kuhanje
- Sol i papar
Priprema
1. Brokulu operite, očistite i razdijelite na manje komade. Stabiljke narežite na trakice. Sve zajedno kuhajte u malo slane vode 3 minute, a potom ocijedite.
2. Losos kratko operite hladnom vodom, posušite i narežite na trakice. Kopar operite, posušite i nasjeckajte. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju.
3. Kockice lososa kratko popržite u tavi na vrućem maslinovu ulju. Ulijte vino i vrhnje. Posolite i popaprite te kuhajte oko tri minute.
4. Tjesteninu ocijedite. Tjesteninu i brokulu dodajte lososu i dobro promiješajte. Umiješajte kopar i poslužite jelo.
Recept preuzet s: www.kuhaj.hr
Foto: Profimedia
Baby Lasagna objavio slikovnicu: Priča o predivnom prijateljstvu s jednookim ljubimcem
Tata ljubi petogodišnjeg sina u usta: Optužili ga da će mu prenijeti bakterije i karijes
Majčino mlijeko boje jagode: Mama pokazala što stoji iza ovog fenomena
4 tipa roditelja i stilova odgoja, a jedan je najgori
Kate Middleton tradicionalno fotografirala princa Louisa za šesti rođendan