Sastojci
* 4 zrele breskve
* 1 jalapeňo papričica
* 125 g rajčica
* 1 zelena paprika
* 1 glavica luka
* sok od 1 limete
* 3 grančice korijandra
Priprema
1. Breskve operite, a zatim odrežite eventualne trule dijelove. Nakon toga ih prerežite napola i uklonite koštice. Meso bresaka narežite na kockice.
2. Iz jalapeňo papričice odstranite sjemenke, a zatim je operite i narežite na tanke kriške. Rajčice operite, prerežite ih napola, odstranite sjemenke pa ih narežite na kockice.
3. Zelenu papriku po dužini prerežite napola, odstranite sjemenke i bijelu kožicu, a zatim i nju narežite na kockice. Sve sastojke stavite u veliku zdjelu.
4. Ogulite luk i nasitno ga nasjeckajte. Grančice korijandra operite, otresite vodu, a zatim nasjeckajte listiće.
5. Korijandar zajedno s lukom dodajte ostalim sastojcima, nakapajte smjesu sokom od limete i promiješajte.
Gotovu salsu stavite na 1 sat u hladnjak. Poslužite je s tortilja čipsom.
Recept preuzet s: www.kuhaj.hr
Foto: Profimedia
Morate isprobati ovaj trik za ukrašavanje pisanica: Alat već imate, a spriječit ćete nered
Tina Biloglav otkrila kako kćeri čuvaju uspomenu na oca: 'Spomenu ga svaku večer prije spavanja'
'Neuredna divlja mala stvorenja': Mama videom pokazala kako izgleda odgoj dječaka
Djeca koja su najveći buntovnici po horoskopu
Nevena Rendeli pokazala prekrasnu obiteljsku tradiciju: Četvrta generacija na upisu u istu školu