Sastojci:
- Argeta jetrena pašteta: 190 g
- papar
- sol
- lisnato tijesto: 500 g
- pileća jetra: 120 g
- slanina: 40 g
- nasjeckani luk: 50 g
- kruška: 1 kos
- mažuran
Priprema:
Na mesoreznici narežite krušku na tanke kriške, složite ih na papir za pečenje i stavite u pećnicu da se malo posuše. Odmrznite masleno tijesto. Slaninu narežite na sitne kockice i prepržite, dodajte narezani luk, pržite ga dok ne posmeđi te dodajte pileća jetra narezana na kockice. Pričekajte neka tekućina ispari, posolite i popaprite, umiješajte s paštetom te začinite mažuranom. Pospite brašno po dasci, razvaljajte tijesto i narežite ga na kvadrate te na njih stavite listić kruške (ako je prevelik, prepolovite ga). Na krušku stavite malu žličicu nadjeva. Presavijte dijagonalno i pritisnite vilicom. Pecite u zagrijanoj pećnici 30 minuta na 180
Chrissy Teigen kritiziraju jer joj kći drži noge na kuhinjskom pultu dok kuhaju
Kako darovita djeca zamišljaju bolji svijet? Birali bi učitelje, predmete, a tehnologija im je pomagač, ne gospodar
Maja Šuput pokazala novu Bloomovu frizuru: 'Baš si ga skratila, sad je pravi dečkić'
Dragi odrasli...: Pisma djece iz Hrvatske za bolji svijet, ovo su njihove poruke
Uranjeno božićno ukrašavanje usrećuje, znanstveno je dokazano