Sastojci:
- Argeta jetrena pašteta: 190 g
- papar
- sol
- lisnato tijesto: 500 g
- pileća jetra: 120 g
- slanina: 40 g
- nasjeckani luk: 50 g
- kruška: 1 kos
- mažuran
Priprema:
Na mesoreznici narežite krušku na tanke kriške, složite ih na papir za pečenje i stavite u pećnicu da se malo posuše. Odmrznite masleno tijesto. Slaninu narežite na sitne kockice i prepržite, dodajte narezani luk, pržite ga dok ne posmeđi te dodajte pileća jetra narezana na kockice. Pričekajte neka tekućina ispari, posolite i popaprite, umiješajte s paštetom te začinite mažuranom. Pospite brašno po dasci, razvaljajte tijesto i narežite ga na kvadrate te na njih stavite listić kruške (ako je prevelik, prepolovite ga). Na krušku stavite malu žličicu nadjeva. Presavijte dijagonalno i pritisnite vilicom. Pecite u zagrijanoj pećnici 30 minuta na 180
Ljetni kamp iz davnina u Zagrebu - najbolji početak ljetnih praznika
To se ne događa nekom drugom - događa se vašem djetetu: Krim inspektor upozorava da roditelji nisu svjesni ove opasnosti
U ovoj zemlji je najbolje 'biti dijete': Ovo su njihova pravila odgoja sretne djece
Dvije najbolje zemlje za odrastanje djece: Na kojem mjestu je Hrvatska?
Bila je nasilnica u školi: Otkrila kako ju je mama natjerala na promjenu, i to samo jednom odlukom