Sastojci:
- Argeta pašteta od tune: 200 g
- maslac: 50 g
- suncokretove sjemenke: 50 g
- mini rajčice: 12 kom
- krastavac srednje veličine: 2 kom
- gusto kiselo vrhnje: 100 g
- svježi kopar
- sol
- papar
- jabučni ocat: 50 ml
- maslinovo ulje: 30 ml
Priprema:
Rajčicama odrežite gornji dio, izdubite im sjemenke i nadjenite ih paštetom od tune kojoj ste dodali rastopljeni maslac i sitno sjeckane suncokretove sjemenke. Pokrijte poklopčićima od rajčice. Ukrasite sjemenkama, koprom i kriškama krastavaca. Ostatak krastavaca narežite na tanke kriške, dodajte kiselo vrhnje, sol, papar, sjeckani kopar, ulje i ocat. Listove salate obložite pripremljenim krastavcima i nadjevenim rajčicama. Poslužite ohlađeno.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.