Sastojci:
- 70 g fileta od oslića
- 180 g krumpira
- 20 g rajčice
- 30 g paprike
- 5 g luka
- 5 g suncokretova ulja
- 5 g maslinova ulja
- 0,5 g svježeg peršinova lista
- 0,5 g soli
Priprema:
- Filet svježeg oslića narezati na komade (ili istrgati na listiće).
- Krumpir oprati, oguliti i narezati na ploške.
- Ostalo povrće narezati na kriške (rajčicu, papriku, luk).
- Posoliti i dodati obje vrste ulja.
- Sve dobro izmiješati.
- Pokriti folijom i peći u pećnici oko 90 minuta na 250 Celzijevih stupnjeva.
- Skinuti foliju i peći još 15 minuta.
- Ukrasiti sjeckanim peršinom.
Tekst: Iva Stilinović Grahovac
Foto: Profimedia
6 ključnih pravila danskog odgoja: Nema ultimatuma, djeca se igraju sama, a ovo ih uče od prvog dana
Nakon smrti djeteta od posljedica 'obične gripe' infektologinja iz Zarazne upozorava: Necijepljenje nije opcija
Ako ne volite matematiku ili se mučite s brojevima, ovako će to utjecati na vašu djecu
Tko je djevojčica koja je pjevala na inauguraciji? Pozvao ju je predsjednik Milanović
5 znakova da je dijete ovisno o mobitelu: Ako ovi simptomi traju dugo, reagirajte što prije