Znate li koji je datum rezerviran za najbolju zabavu? Naravno da znate jer 3. lipnja svi putovi, odnosno bicikli vode u Samobor na 41. Večernjakovu biciklijadu – pravi praznik na dva kotača koji će razveseliti svakoga. Bilo da ste rekreativac, profesionalac ili zabavljač, osigurali smo rutu k’o iz mašte – prazne ceste za najstrastveniju karavanu.

Aktivan život i tjelovježba blagodati su koje su nam dostupnije nego ikada dosad te više nema mjesta za izgovore poput “danas sam malo umorna”, “krećem od ponedjeljka”, “nemam vremena za vježbanje” ili pak “trening mi nije usput, a i nema parking”. Tada nastupa njegovo veličanstvo na dva kotača – bicikl. Osim što je idealno prijevozno sredstvo za izbjegavanje gradske gužve, vožnja biciklom djeluje meditativno i opuštajuće, a ako imate i dobro društvo, zaboravit ćete na vrijeme i opustiti se. Vožnja biciklom smanjuje napetost, pojačava lučenje hormona endorfina, koji utječe na dobro raspoloženje, ali i podiže razinu energije za čak 20%.

Ako vam svi ovi podaci nisu dovoljan povod da razgibate mišiće, stavite kacigu i štitnike I okupite dobru ekipu, pripremamo i zabavni program za male i velike, a osim odličnih kremšnita, sprema se i bogata gastronomska ponuda kojom ćete nadomjestiti izgubljene kalorije.

Bicikliranje je u modi, stoga prijavom osigurajte svoj startni broj putem obrasca i započnite pripremu za najbolju zabavu na dva kotača! Vidimo se u Samoboru 3. lipnja na 41. Večernjakovoj biciklijadi. 

Fill out my online form.