Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pčelica Maja: Medene igre, animirana obiteljska avantura

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Film "Pčelica Maja: Medene igre" je nastavak filma "Pčelica Maja" iz 2014. godine koji je zasigurno oduševio brojne male i velike gledatelje. U ovom novom uratku, Maja nastoji spasiti svoju košnicu od gladi. Iako su svi izgledi protiv nje i svi je uvjeravaju da je ona premala za tako veliki poduhvat, ona je odlučna i kreće u ostvarenje svog nauma. Kroz film se na simpatičan način šalju poruke da su svi u nečemu dobri, da se ne treba obeshrabriti, već vjerovati u svoje sposobnosti i dozvoliti prijateljima da nam pomognu. Film nema nasilja, niti neprimjerenog govora. Upravo zbog toga i djeci prilagođenog tempa, može biti odličan odabir i za mališane koji prvi put idu u kino. Film će razveseliti djecu, ali i njihove roditelje koji su odrasli uz pustolovine pčelice Maje. Film je sinkroniziran na hrvatski i prikazuje se u 2D i 3D formatu.

Za djecu: 3+.

Trajanje: 85 min

Za roditelje: Na slapstick šale nasmijat će se i odrasli.Nasilje: Nema nasilnih scena.Zastrašujući prizori: Nema ih.Rječnik: Nema vrijeđanja niti psovanja, primjeren je dječjoj dobi.Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.Tempo: Tempo je lagan i kao takav primjeren i mlađoj djeci.

Tekst: Iva Brčić

Foto: Blitz Cinestar

Najnovije

Najpopularnije