Slavni očevi koji su dobili dijete u kasnim godinama

Ovi poznati muškarci ponovno su postali očevi u svojim kasnim 50-ima, 60-ima, a neki i stariji od 80, dok su neki u kasnijim godinama dobili svoje prvo dijete.

Profimedia

Vijest da 57-godišnji francuski glumac Vincent Cassel čeka dijete s 29 godina mlađom brazilskom manekenkom Narom Baptistom ovih dana iznenadila je javnost. Narah je sretnu vijest podijelila na svom Instagram profilu, pokazavši trudnički trbuščić, piše Story.hr.

Njoj će to biti prvo, a njemu četvrto dijete. Mnoge je ova vijest šokirala upravo zbog Casselovih godina, no on nije jedini slavni muškarac koji je postao otac u zrelijim godinama. Čak štoviše, mnogi od njih kroz godine ne prestaju dokazivati ​​da su i dalje sposobni igrati ulogu roditelja. 

Elton John

Glazbena ikona je imao 63 godine i bližio se 'mirovini' kada je s partnerom 2010. ostvario san da postane roditelj. Sina im je rodila surogat majka, a tri godine kasnije dobili su i drugo dijete.

Profimedia 

Clint Eastwood

Još jedan legendarni glumac i redatelj, Clint Eastwood, dobio je dijete u vezi s Noor Alfallah - iako su, prema riječima današnje Pacinove djevojke, njih dvoje bili samo prijatelji. Eastwood danas ima 93 godine, a posljednje dijete dobio kad je imao 63 te ih danas ima ukupno osmero, sa 6 različitih žena.

Mick Jagger

Legendarni pjevač Rolling Stonesa posljednje dijete je dobio u 73. godini. Godine 2016. Jagger je postao otac sina po imenu Deveraux Octavian Basil Jagger. Ukupno ima osmero djece s 5 različitih žena.

Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia 

Steve Martin

U filmu 'Cheaper by the Twelve', Martinov lik ima 12-ero djece, no glumac je tek 2012., kada je imao 67 godina, dobio vlastito dijete. Mary Martin rođena je u njegovom braku s Annom Stringfield.

Jeff Goldblum

Ovaj glumac danas ima 70 godina, a svoje prvo dijete dobio je u 62. godini. Sa suprugom Emily Livingston ima dvojicu sinova.

Robert De Niro

Legendarni glumac, 81-godišnji Robert De Niro lani je postao otac po sedmi put. Kći Giu Virginiu dobio je s 35 godina mlađom djevojkom, instruktoricom joge Tiffany Chen. Prvo dvoje djece, 51-godišnju Drenu i 46-godišnjeg Raphaela, dobio je s bivšom suprugom Diahanne Abbott. S drugom suprugom Grace Hightower, od koje se 2018. razveo nakon 20 zajedničkih godina, dobio je Elliota (25) i Helen (11), a s bivšom djevojkom Toukie Smith ima blizance Aarona i Juliana kojima je sad 27 godina.

sb / Avalon / Profimedia 

Al Pacino

84-godišnji Al Pacino prošle je godine otkrio da je dobio dijete s kuvajtsko-američkom filmskom producenticom Noor Alfallah. Ovo mu je četvrto dijete. Nadmašio je De Nira po pitanju roditeljstva u starosti, a na internetu se sada raspravlja tko je od njih dvoje bio ljepši u mladosti. 

Profimedia