PARIS HILTON ČEKA DJEVOJČICU LONDON: Doznajte tko su ostale zvijezde koje su djeci dale imena po gradovima i državama

Bogata nasljednica nije otkrila je li beba rođena ili tek treba stići na svijet, ali njezini slavni prijatelji neprestano šalju poruke dobrodošlice

Instagram Kćer Paris Hilton zvat će se London

Povodom američkog blagdana Dana zahvalnosti Paris Hilton je na Instagramu objavila fotografiju roze dječje odjeće, para slatkih sunčanih naočala u obliku srca i plišanog medvjedića i istaknula kako je "zahvalna" na svojoj kćerkici London. Nakon iznenađujuće objave podijelila je i nekoliko preslatkih fotografija svog 11-mjesečnog sina Phoenixa, uključujući i onu na kojoj pozira s kapom uz natpis: "Veliki brat".

London će biti drugo dijete 42-godišnje Paris i njezinog supruga Cartera Reuma. Par, koji se vjenčao 2021., početkom ove godine je, također u tajnosti, dobio sina Phoenixa putem surogat majke. I Paris i Phoenix su imena gradova, a London je, čini se, zgodan dodatak toj 'metropolitskoj' obitelji. U nastavku donosimo ostale zvijezde čija se djeca također zovu kao popularne države, gradovi ili gradske četvrti.


Kim Kardashian i Kanye West – kćer Chicago
Reality zvijezda i hip hop mogul svoje su treće dijete, kćer rođenu u siječnju 2018. putem surogat majke, nazvali Chicago po gradu u kojem je Kanye odrastao.

David i Victoria Beckham – sin Brooklyn
Britanski par prvo je dijete, sina Brooklyna, dobio u ožujku 1999. Victoria je u svojoj autobiografiji, „Learning to Fly“ otkrila da su ime odabrali jer joj se sviđalo ime Brooke za djevojčicu. Napomenula je kako to nema nikakve veze s činjenicom da je u trenutku kada je saznala da je trudna bila u New York. Brooklyn je naime poznata njujorška četvrt.

Brooklyn Beckham, Victoria Beckham and David Beckham GQ Men of the Year Awards, Arrivals, Tate Modern, London, UK - 03 Sep 2019,Image: 468996717, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia


Ashlee Simpson i Pete Wentz – sin Bronx
Prije nego što su se ovi glazbenici razišli u studenom 2008. dobili su sina kojeg su nazvali Bronx. Ponovno je riječ o nazivu poznate njujorške četvrti no par nikad nije potvrdio da ime ima ikave veze s New Yorkom. "Osjećam se čudno jer svi imaju ideje o tome što to znači... Nekako je cool ostaviti sve kako jest. Mislim da nitko ne zna koja je prava priča o tome zašto ili kako", objasnio je glazbenik.


Reese Witherspoon i Jim Toth – sin Tennessee
Dobitnica Oscara je svoje treće dijete - prvo s drugim suprugom Jimom Tothom – rodila u rujnu 2012. Iako nikada nisu otkrili zašto su sina nazvali po američkoj državi Tennessee, nagađa se da je to zato što Witherspoon potječe s Juga.


Nick Cannon i Mariah Carey – sin Moroccan
Bivši par blizance Moroccana i Monroe dobio je u ožujku 2011. Ime njihova sina inspirirano je državom Maroko, točnije gornjim katom pjevačicinog stana u New Yorku koji se zbog svog dekora zove Marokanska soba.

Michael Jackson – kćer Paris
Paris Jackson, kći pokojnog kralja popa i medicinske sestre Debbie Rowe, rodila se u travnju 1998. Rowe je jednom prilikom rekla da je djevojčica ime po francuskoj prijestolnici dobila jer je začeta u Parizu.


Shakira i Gerard Piqué – sin Milan
Rastavljeni pjevačica i nogometaš su starijeg sina Milana dobili u siječnju 2013. Istknuli su da ime nema veze s talijanskim gradom Milanom, već su ga odabrali jer " na slavenskom znači drag, pun ljubavi i milostiv; na starorimskom željno i naporno; a na sanskrtu ujedinjenje“.

Alec Baldwin i Kim Basinger – kćer Ireland
Bivši par dobio je kćer Ireland u listopadu 1995. Televizijska zvijezda jednom se prilikom našalio da je kćer nazvao po zemlji Irskoj jer je "lijepa, ali ne zna upravljati svojim financijama".

Alicia Keys i Swizz Beatz – sin Egypt
Pjevačica je dječaka po imenu Egypt rodila u listopadu 2010., a kasnije je otkrila zašto je ime dobio po zemlji Egipat. "Otišla sam na važno putovanje u Egipat. Bilo je puno stvari koje je trebalo promijeniti. Tada nisam bio toliko iskusna, osjećala sam da sam blizu mentalnog sloma. Otišla sam u Egipat, sama. Plovila sam Nilom, vidjela sam hramove, grobnice i piramide. Bilo je moćno, nalik Kleopatri. Kad smo saznali da sam trudna, moj je suprug rekao: 'Egipat je bio tako važan trenutak za tebe. To ti je stvarno promijenilo život. Ne bi li to bilo nevjerojatno ime?’. Složila sam se”, ispričala je.

Chris Hemsworth i Elsa Pataky – kćer India
Glumački par je u svibnju 2012. Dobio prvo dijete, kćer koju su nazvali India no napominju kako to nema veze sa zemljom Indijom. "To je jednostavno nešto što nam se svidjelo - iza toga nije stajala neka velika misao. Bilo je nekoliko ideja koje su se vrtjele po glavi, svi su mi govorili pričekaj da se rodi i onda ćeš znati. I činilo se da se uklapa. Htio sam ju nazvati Indiana Jones, ali nije išlo, pa je India bila bolja verzija", našalio se slavni Australac.