JE LI OVO NAJSRETNIJA TRUDNICA? Suprug ju je povodom trudnoće iznenadio poklonom o kojem većina žena može samo sanjati

Amerikanka Gabrielle Huffman pohvalila se skupocjenim darom koji je povodom trudnoće dobila od svog supruga. Svi su odmah željeli znati gdje je našla takvog muža

Instagram Amerikanka se pohvalila ekstravagantnim darom koji joj je suprug poklonio povodom trudnoće

Nakon gotovo deset godina zajedničkog života Amerikanka Gabrielle Hernandez Huffman i suprug su u siječnju 2023. saznali da čekaju prvo dijete. Tim povodom Gabrielle je od supruga na dar dobila kuću. Ekstravagantnim poklonom se pohvalila u videu objavljenom na TikToku uz koji je napisala: „Djevojčice napokon imaju dom“.

Gabrielle je objasnila kako je ideju za ovaj poklon suprugu dala sama. Naime, dugo su razgovarali o tome da imaju dijete, a na pitanje kada je idealno vrijeme, poručila je suprugu da će ostati trudna samo pod jednim uvjetom – da njezina obitelj živi u kući. “Ne bi mi smetalo da prvih nekoliko mjeseci živim u stanu s bebom, ali stvarno želim dom za svoju obitelj. I on je pristao”, objasnila je.


No to nije jedina stvar kojom ju je iznenadio suprug – rekao joj je da sada može dati otkaz i uživati u ispijanju kave u Starbucksu. Iako je većina komentara bila pozitivna, našli su se i oni kojima se ovi pokloni nimalo nisu svidjeli. No Gabrielle ističe da su do sada oboje radili puno radno vrijeme i štedjeli za polog za kuću.