NAŠI PRVI BICIKLI: Nogometni reprezentativac objavio fotografije sa sinom koje je lajkalo gotovo 30 tisuća ljudi

Maleni Viktor, sin nogometaša Andreja Kramarića, dobio je svoj prvi bicikl, a ponosni otac njihovu je zajedničku vožnju objavio na Instagramu. Fotografije su oduševile njegove pratitelje

Instagram Andrej Kramarić objavio fotografije prve vožnje biciklom sa sinom

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarićovih je dana sinu Viktoru nabavio prvi bicikl, a fotografije zajedničke vožnje objavio je na svom Instagramu.

Igrač njemačkog kluba TSG Hoffenheim trenutačno sa suprugom Mijom i mališanom koji će u kolovozu napuniti dvije godine odmara na egzotičnim Maldivima, a nedavno je otkrio kakav je otac.

Nisam nimalo strog. Iskreno, teško da ću biti strog jednom kada će igrati u klubu. Bio bih iskren s njim, ali za sada je tako, neću biti strog. Iako je moj otac nekad bio strog iz dobrih namjera, to je bilo previše. Bio je takav jer me voli i želio mi je pomoći.

Moj je sin star tek godinu i pol dana, jako je sladak i čitavo se vrijeme igramo. Mislim da ga ne bih kritizirao vezano za nogomet, ne bih imao srca. Možda će to biti zadaća moje supruge“, našalio se 32-godišnji sportaš za njemačke medije.