PRINCEZA CHARLOTTE SLAVI 8. ROĐENDAN: Jedni kažu da jako liči na princa Williama, a drugi na prabaku, Kraljicu Elizabetu

Kćer princa Williama, Charlotte, danas je napunila 8 godina, a tim je povodom njezina majka, princeza Kate Middleton na službenoj instagram stranici objavila njezin najnoviji portret. Pogledajte kako izgleda danas, na koga vam više liči?

Profimedia Princeza Charlotte danas slavi 8. rođendan

Princ William, supruga Kate Middleton i njihovo troje djece prošle su se godine preselili na imanje u mjestu Berkshire gdje su i nastali novi portreti princeze Charlotte koja danas slavi 8. rođendan. Fotografirala ju je njezina majka, a sudeći po rumenim obrazima i širokom osmijehu čini se kako joj uistinu godi seoski život.

Instagram  Portret princeze Charlotte povodom njezinog 8. rođendana

Mnogi su odmah primijetili veliku sličnost između nje i oca, princa Williama, ali bilo je i onih koji su komentirali da Charlotte jako nalikuje preminuloj prabaki, kraljici Elizabeti II.

Profimedia  Princeza Charlotte snimljena 2022. s preminulom kraljicom Elizabetom II., starijim bratom princem Georgeom, ocem princem Williamom, majkom Catherine i mlađim bratom, princem Louisom

„Princ i princeza od Walesa oduševljeni su što mogu s vama podijeliti novu fotografiju princeze Charlotte uoči njezinog osmog rođendana“, napisali su jučer iz Kensingtonske palače. Charlotte je rođendan proslavila prošli vikend u Londonu. Majka je nju i njezine prijatelje odvela u Royal Opera House na baletnu predstavu „Pepeljuga“, a djevojčice su nakon završetka puštene da se popnu na pozornicu.

Profimedia Princeza Charlotte danas slavi 8. rođendan