RAZLIKE IZMEĐU ISKUSNE I NOVE MAME: Urnebesni video pokazao kako prvotne vizije o majčinstvu s iskustvom padaju u vodu

Spisateljica i tiktokerica Tova Leigh objavila je zabavan video na temu 'kako razlikovati novu od iskusne mame'. Možda ćete se prepoznati u nekom trenutku svoga majčinstva

TikTok Screenshot

Čim doznate da ćete postati roditelji, krenete u istraživanje kako se brinuti o djetetu, kako ga odgajati, odmah donosite odluku o zdravoj i organskoj prehrani, a kada se dijete rodi, pokušavate sve svoje vizije o roditeljstvu sprovesti u djelo.

Pazite na svaki detalj, ne povisujete ton glasa, imate strpljenja kad su tantrumi vašeg klinca u pitanju. No kada postanete roditelj drugi ili treći put, već malčice 'popustite'. Niste baš tako dosljedni u provođenju nekih svojih pravila, shvatite da nekad može i smokić umjesto čipsa od jabuke, da nije tragedija ako dijete padne, da ne morate skakati na svaki njegov zahtjev...

Tova Leigh, spisateljica koja na TikToku objavljuje smiješne video klipiće o roditeljstvu i feminizmu, pokušala je na duhoviti način prikazati koja je razlika između novopečenih i iskusnih mama, a pomogla joj je kolegica Riona O' Connor.

Ako ste tek postali mama, ili ste već iskusna mama, sigurno se možete prepoznati u ovoj presmiješnoj slici roditeljstva.

Ponekad pravila i njihovo strogo pridržavanje mogu narušiti ono što je vrijedno u obitelji - opuštenu atmosferu i dobru komunikaciju. Kao roditelj, dobro se voditi intuicijom i prije svega uživati u odnosu s djecom.